.
.
.
.
.

Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2018

Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού ΤΕΙ Θεσσαλίας: Επεξηγηματικά σχόλια για το σχέδιο συγχώνευσης του ΤΕΙ Θεσσαλίας

Αγαπητοί φοιτητές του ΤΕΙ Θεσσαλίας

με αφορμή την δημοσίευση ενός σχεδίου συγχώνευσης και αντιλαμβανόμενοι την σύγχυση και την ανησυχία που επικρατεί αναφορικά με την συγχώνευση του ΤΕΙ Θεσσαλίας με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας θα θέλαμε να προσπαθήσουμε να αποκωδικοποιήσουμε και να εξηγήσουμε τα σημεία που σας αφορούν:

Γ. Κωτσός: Δεν θα επιτρέψουμε τη διάλυση των Τμημάτων της Καρδίτσας!!!

Δόθηκε στην δημοσιότητα προς κοινωνική διαβούλευση, το σχέδιο που προτείνει το Υπουργείο Παιδείας για τη σύσταση του νέου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας μετά την απορρόφηση των πρώην ΤΕΙ Λάρισας και Λαμίας και ομολογώ ότι η έκπληξή μου είναι ιδιαίτερα δυσάρεστη σε ότι αφορά το Νομό Καρδίτσας!

Θεσσαλονίκη: Ζευγάρι έβαλε τέλος στη ζωή του

Συγκλονίζει η διπλή αυτοκτονία στη Θεσσαλονίκη ενός ζευγαριού Δανών που έπασχαν από σκλήρυνση κατά πλάκας και έδωσαν μαζί τέλος στις ζωές τους και στο μαρτύριο που αντιμετώπιζαν λόγω της ασθένειας τους.

Χρηματικό πρόστιμο σε βιομηχανική επιχείρηση του Δήμου Σοφάδων για παραβάσεις

Χρηματικό πρόστιμο επέβαλε η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε βιομηχανική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Αμπέλου Καρδίτσας και σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net.

Καλό καλοκαίρι με "Τα παιδιά των Λουλουδιών" από τον Παιδικό Σταθμό Καρδιτσομαγούλας

Τα παιδιά και το προσωπικό του Παιδικού Σταθμού Καρδιτσομαγούλας ευχήθηκαν "Καλό Καλοκαίρι" στην καλοκαιρινή γιορτή τους με θέμα:"Τα παιδιά των Λουλουδιών", ένα αφιέρωμα στα τραγούδια της εποχής τις δεκαετίας του 60.

Δ.Α.Ο.Κ. Καρδίτσας: «Εστία Οζώδους Δερματίτιδας των Βοοειδών στην Ευρωπαϊκή Τουρκία»

Το Τμήμα Κτηνιατρικής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας ενημερώνει τους κτηνοτρόφους του Νομού ότι την 12/06/2018 εκδηλώθηκε εστία Οζώδους Δερματίτιδας των Βοοειδών στην Ανδριανούπολη της Ευρωπαϊκής Τουρκίας.

Τσιάκος για το νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: "Το σχέδιο πλήττει βαρύτατα το νομό Καρδίτσας" (+Βίντεο)

Σε συστράτευση προκειμένου να προστατευθεί η περιοχή μας από επιβουλεύσεις που την πλήττουν βάναυσα, κάλεσε τους φορείς όλου του νομού ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ