.
.
.
.

Πέμπτη, 05 Ιουλίου 2018

Το Σάββατο 7 Ιουλίου η 4η ετήσια εκδήλωση του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Μάρκου

Το ερχόμενο Σάββατο 7 Ιουλίου 2018, στις 9.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία θα πραγματοποιηθεί η 4η ετήσια εκδήλωση του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Μάρκου - Έκθεση ζωγραφικής.

Υπόμνημα του Σ.Β.Θ.Κ.Ε. στον Υφ. Κοινωνικής Ασφάλισης για τις βεβαιώσεις εισφορών των εταίρων επιχειρήσεων

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος απηύθυνε υπόμνημα προς τον κ. Αναστάσιο Πετρόπουλο, Υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης, τη Γενική Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Στ. Βρακά και τον Διοικητή του ΕΦΚΑ κ. Λ. Σέμπο, με θέμα τις βεβαιώσεις εισφορών των εταίρων επιχειρήσεων για το έτος 2017.

Απεργιακές κινητοποιήσεις εργαζομένων στον σιδηρόδρομο από τις 11 έως τις 20 Ιουλίου

Επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας, με κορύφωση 24ωρη απεργία, ξεκινούν από την Τετάρτη 11 Ιουλίου έως την Παρασκευή 20 Ιουλίου οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο, σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ).

Τεράστιος Τσιτσιπάς στους "32" του Wimbledon!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να "γυρίσει" στο 5ο σετ ένα ματς που έμοιαζε να έχει φύγει από τα χέρια του, για να πάρει μια τεράστια πρόκριση εις βάρος του Jared Donaldson στο Wimbledon και να μπει για πρώτη φορά στην καριέρα του στους "32" ενός Grand Slam τουρνουά.

Επιδίωξη συνάντησης με Αποστόλου και αγωνιστική ετοιμότητα αποφάσισαν οι αγρότες στην πανελλαδική σύσκεψη στον Παλαμά

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή εκπροσώπων Αγροτικών Ομοσπονδιών απ’ όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη (5/7) η πανελλαδική αγροτική σύσκεψη στον Παλαμά.

Δήλωση Φ. Αλεξάκου για το σχέδιο σύστασης του νέου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Είχαμε εγκαίρως επισημάνει και στην παρέμβασή μας προς τον Υπουργό Παιδείας κ. Γαβρόγλου από τον περασμένο Φεβρουάριο οτι από το διάλογο για το σχεδιασμό του νέου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα Μητροπολίτη κ. Τιμόθεου Παρασκευή 6 και Σάββατο 7 Ιουλίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018 και ώρα 10:30΄π.μ., θα προστεί της ονομασίας των νέων Δεκανέων Στρατονομίας και Σμηνιτών Αερονομίας στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Στρατονομίας (ΚΕΣΝ) Δ.Δ. Ρούσου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ