.
.
.
.

Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2018

Επιχείρηση μεταφοράς 11χρονου που τραυματίστηκε στον Όλυμπο

Επιχείρηση μεταφοράς 11χρονου αγοριού από τη Ρουμανία, το οποίο τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από πτώση σε περιπατητικό μονοπάτι, σε υψόμετρο περίπου 2100 μέτρων, κοντά στο καταφύγιο Ζολώτα στον Όλυμπο, βρίσκεται σε εξέλιξη.

"Νεκρώνουν" τα Τρίκαλα την Πέμπτη 12 Ιουλίου - Συλλαλητήριο για το νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Με κοινό τους κείμενο κάλεσμα και συνδιοργάνωση, οι φορείς του νομού Τρικάλων παίρνουν θέση και διοργανώνουν συλλαλητήριο., όπως και το 1991, έτσι και το 2018, μαζική και μεγάλη κινητοποίηση ετοιμάζεται για την ερχόμενη Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018 στις 10:30 το πρωί, στην κεντρική πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου των Τρικάλων.

Κοινή και διεκδικητική πρόταση θα καταθέσουν στον υπουργό οι φορείς του ν. Καρδίτσας για τις Σχολές (+Φώτο +Βίντεο)

Παραμονή όλων των τμημάτων που ήδη λειτουργούν στην Καρδίτσα, ίδρυση έδρας Σχολής και ένα επιπλέον νέο τμήμα είναι το διεκδικητικό πλαίσιο των φορέων του ν. Καρδίτσας σε ότι αφορά την αρχιτεκτονική του υπό δημιουργία Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ανάκληση κατεψυγμένων λαχανικών από τον Ε.Φ.Ε.Τ.

Ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε από την εταιρεία "LIDL HELLAS & ΣIA O.E." σχετικά με την προληπτική ανάκληση μίγματος κατεψυγμένων λαχανικών, το οποίο ενδέχεται να περιέχει τον παθογόνο μικροοργανισμό Listeria monocytogenes.

Δήλωση Κ. Αγοραστού για το νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Πρωτοβουλία για συνάντηση με τον Υπουργό

«Η δημοσιοποιηθείσα πρόταση του Υπουργείου Παιδείας για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας φέρει την υπογραφή του Υπουργού κ. Γαβρόγλου και τη σφραγίδα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Συναυλία της "Λαϊκής Συντεχνίας" την Κυριακή 8 Ιουλίου στην πλατεία Λάππα

Με τη συναυλία του μουσικού σχήματος “Λαϊκή Συντεχνία” που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Ιουλίου και ώρα 21.00 στην πλατεία Λάππα (Γιολδάση) συνεχίζονται οι μουσικές εκδηλώσεις “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018” που διοργανώνει ο Δήμος Καρδίτσας στις πλατείες των συνοικιών της πόλης.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ