.
.
.
.

Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2018

Λάρισα: Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις κλοπών από οχήματα - Συνελήφθη ένας 40χρονος

Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας επτά περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στην πόλη, πέντε τετελεσμένες και δύο σε απόπειρα και συνελήφθη ως δράστης, σήμερα (Δευτέρα 9/7) το πρωί, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας 40χρονος.

Αποκλεισμός στους "16" του Γουίμπλεντον για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Μεγάλη προσπάθεια από τον Στέφανο Τσιτσιπά, που υπέκυψε στην ανωτερότητα του Τζον Ίσνερ, χάνοντας τη μάχη για τα προημιτελικά του Γουίμπλεντον με 3-0 σετ, με τα δύο τελευταία να κρίνονται στο τάι μπρέικ.

Στο Βόλο συνεχίζει ο Καρρίκι

Την επόμενη ποδοσφαιρική στέγη βρήκε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Κωσταντίν Καρρίκι ο οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στη Football League αυτή τη φορά όμως με τη φανέλα του νεοφώτιστου Βόλος ΝΠΣ.

Ανοικτή επιστολή Δ. Παπακώστα σε Βουλευτές και αυτοδιοικητικούς για τον "Κλεισθένη 1"

Ζητήματα που αφορούν το υπό ψήφιση νομοσχέδιο για την τοπική αυτοδιοικήση "Κλεισθένης 1" θέτει με ανοικτή επιστολή του ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργιθέας Δημ. Παπακώστας προς τους Βουλευτές του νομού μας, τον Σύνδεσμο Κοινοταρχών ν. Καρδίτσας τους προέδρους του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ και της ΠΕΔ Θεσσαλίας.

Συνολικά 8 παιδιά έχουν βγει με τη βοήθεια των δυτών από το σπήλαιο στην Ταϊλάνδη

Οκτώ παιδιά, τέσσερα χθες και τέσσερα σήμερα, έχουν διασωθεί μέχρι στιγμής από το σπήλαιο της Ταϊλάνδης, όπου παγιδεύτηκαν συνολικά 12 αγόρια και ο προπονητής τους.

Σοβαρός τραυματισμός άνδρα στον Τύρναβο μετά από παράσυρση από όχημα

Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε χθες το βράδυ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ένας 60χρονος κάτοικος Τυρνάβου τον οποίο παρέσυρε ΙΧ που οδηγούσε επίσης Τυρναβίτης στο ύψος του βενζινάδικου Τσιγάνη στην είσοδο του Τυρνάβου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ