.
.
.
.
.

Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2018

Αναγνωριστική και μόνο η επίσκεψη Γαβρόγλου στην Καρδίτσα για το νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Από Τρίκαλα και Καρδίτσα ξεκίνησε την Τετάρτη (8/8) το τριήμερο διαλόγου που ξεκίνησε ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου συνοδευόμενος από τον σύμβουλό του, καθηγητή Παντελή Κυπριανό, σε Θεσσαλία και Φθιώτιδα για το μέλλον των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ και τη διαμόρφωση του νέου χάρτη της Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Εξιχνιάσθηκαν τέσσερις περιπτώσεις εξαπάτησης πολιτών που διαπράχθηκαν στη Λάρισα

Εξιχνιάσθηκαν, έπειτα από μεθοδική και επισταμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, τέσσερις περιπτώσεις εξαπάτησης πολιτών που διαπράχθηκαν στη Λάρισα.

Δημ. Παπακώστας: "Βραγκιανά Αχελώου: Πρωτοπόρα στον πολιτισμό & στο διάλογο Κλεισθένη!"

Με μεγάλη προσέλευση δημοτών που εργάζονται στις πόλεις, απόδημους και επισκέπτες συνεχίζεται το πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αργιθέας,των Συλλόγων, της δυναμικής μας Νεολαίας, στα Βραγκιανα και Γρυμπιανα περιοχής Αχελώου....

Εγκρίθηκε χρηματοδότηση 678.800 ευρώ από το ΥΠ.ΕΣ. για τη ΔΕΥΑ Σοφάδων

Την ένταξη στο Πρόγραμμα «ΦιλόΔημος» 25 νέων έργων, πλήρως χρηματοδοτούμενων, στο πλαίσιο των Προσκλήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης, συνολικού προϋπολογισμού 121.806.914,57 ευρώ, υπέγραψε ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης.

Στη φάση της υλοποίησης η συντήρηση της Επ.Ο. Λάρισας - Καρδίτσας από Ι/Κ Μεσοράχης ως τα όρια του ν. Λάρισας

Στη φάση της υλοποίησης περνά το έργο «Συντήρηση της επαρχιακής οδού Λάρισας Καρδίτσας από Ι/Κ Μεσοράχης ως τα όρια του ν. Λάρισας», προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας να υπογράφει την έγκριση της πίστωσης του έργου που υλοποιείται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ