.
.
.
.

Κυριακή, 09 Σεπτεμβρίου 2018

Τον εφοριακό της γειτονιάς δημιουργεί η Α.Α.Δ.Ε.

Η φορολογική διοίκηση στρέφει το ενδιαφέρον στην εξυπηρέτηση των πολιτών με κατ’ ιδίαν συναντήσεις στον τόπο διαμονής τους. Από τις αρχές του έτους αλλάζει εκ βάθρων το πρόσωπο της σκληρής εφορίας, καθώς, όπως φαίνεται, υπάρχει ανάγκη ενημέρωσης του πολίτη, των λογιστών και των επιχειρήσεων.

Νεκροί δύο νέοι μετά από τροχαίο με μηχανή στο κέντρο της Αθήνας - Εγκατέλειψε ο οδηγός του αυτοκινήτου

Θρήνος και οργή μετά από τροχαίο δυστύχημα την νύχτα, στην οδό Αγίου Μελετίου, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, στο κέντρο της Αθήνας.

Κύπελλο ΕΠΣΚ: Δύσκολες προκρίσεις για Άρη Καρδίτσας και Αία Μαραθέας

Με τους δύο τελευταίους αγώνες της α' φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣΚ που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (9/9) συμπληρώθηκαν τα 16 ζευγάρια που θα τεθούν αντιμέτωπα στους αγώνες του ερχόμενου Σαββατοκύριακου.

Ανακοίνωση - διαμαρτυρία από τους αθλητικούς συλλόγους "Ηρακλής Παλαμά" και "Γυμναστικός Παλαμά"

Είμαστε στην δυσάρεστη αλλά αναγκαία θέση να ενημερώσουμε καταρχήν τους αθλητές, τα μέλη και τους φίλους των ομάδων μας αλλά και όλους τους δημότες της πόλης του Παλαμά για τον άδικο αποκλεισμό μας από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις «ΤΙΤΑΝΕΙΑ 2018».

Περιβαλλοντική και Οικολογική Παρέμβαση: "Ποιός πληρώνει νερό και ρεύμα στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Φαναρίου;"

Αγαπητοί Πολίτες

Ύστερα από καταγγελίες Συνδημοτών μας διαπιστώθηκε ότι, η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση <<ΡΟΜΒΟΣ>> ως μισθωτής του Δημοτικού Αναψυκτηρίου στον περιβάλλοντα χώρο έξω από τον αρχαιολογικό χώρο του <<Κάστρου Φαναρίου>> της Τ.Κ Φαναρίου, Δήμου Μουζακίου

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ