.
.
.
.
.

Πέμπτη, 04 Απριλίου 2019

Καταργήθηκαν οριστικά τα βιβλιάρια υγείας όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΠΥΥ

Την οριστική κατάργηση των έντυπων βιβλιαρίων υγείας των ασφαλισμένων, των συνταξιούχων και των μελών της οικογένειάς τους τους ανακοίνωσε ο ΕΟΠΥΥ,  σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν.4603/2019 (ΦΕΚ 48/Α/14-3-2019).

«Τρία τμήματα» λιγότερα θα δώσουν πανελλαδικές από το ν. Καρδίτσας

Σημαντικά μειωμένος σε σχέση με πέρυσι θα είναι ο αριθμός των υποψηφίων από το νομό Καρδίτσας που θα πάρουν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις για εισαγωγή στην τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ομιλία Κ. Αγοραστού στον απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το 2018

Κυρίες και κύριοι, αγαπητοί  συνεργάτες

Η δημοκρατική λειτουργία και ιδιαίτερα η συμμετοχική της διάσταση, όπως είναι η σημερινή εκδήλωση του Απολογισμού μας, αποτελεί για την Περιφερειακή μας Αρχή,

Ανακοίνωση της Ένωσης Καταστηματαρχών Εστίασης & Αναψυχής ν. Καρδίτσας για εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση

Τα μέλη της Ένωσης καταστηματαρχών εστίασης & αναψυχής ν.Καρδίτσας στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που ορίστηκε να γίνει στις 5.4.2019 ημέρα Παρασκευή, στα γραφεία της ΟΕΒΕ Καρδίτσας Παπανδρέου 31 και ώρα 18:30 μμ., με τα ακόλουθα θέματα:

Ανακοίνωση Δικτύου Αγράφων και Εξόρμησης για την προστασία της Οξυάς…για τις εργασίες του αιολικού πάρκου στη θέση «Αέρας – Αφεντικό»

Μπορεί η περιβαλλοντική αδειοδότηση να έχει λήξει από τον περασμένο Νοέμβριο χωρίς να έχει μέχρι σήμερα ανανεωθεί και χωρίς, απ’ ότι πληροφορούμαστε, να έχει αξιολογηθεί καν ο φάκελος με το αντίστοιχο αίτημα και τα απαραίτητα στοιχεία της ενδιαφερόμενης εταιρίας,

Ε.Λ.Ο.Τ.: Η Καρδίτσα φιλοξένησε το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα κι… αρίστευσε για μία ακόμη φορά!

Μπορεί το σχολικό πρωτάθλημα να πέρασε από… χίλια κύματα μέχρι να πάρει το «πράσινο φως» από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής της Καρδίτσας, όμως η θεσσαλική πόλη, τρία χρόνια μετά το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων, αρίστευσε για ακόμη μια φορά!

Πασχαλινό bazaar από το "Χαμόγελο του Παιδιού" στην Καρδίτσα

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος το Πάσχα, προσκαλεί όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του να επισκεφτούν το πασχαλινό bazaar που διοργανώνει από τις 10 έως τις 14 Απριλίου στην Κεντρική Πλατεία της Καρδίτσας και ώρες 10:00-14:00 & 18:00-21:00. 

Και στη Δημοτική Πινακοθήκη το Μουσικό Σχολείο δηλώνει παρόν

Η Δημοτική Πινακοθήκη της πόλης μας, με επιδίωξη μία πιο στενή και ενεργητική συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα, προσφέρει δραστηριότητες και προγράμματα για το σχολικό κοινό.

Την Τρίτη 9 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις για απόκτηση τίτλου σπουδών ενηλίκων

Από τη Δ/νση Π.Ε. Καρδίτσας ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις για την απόκτηση τίτλου σπουδών ενηλίκων (απολυτήριο) Δημοτικού Σχολείου θα διεξαχθούν στις  9-04-2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σοφάδων (Κανάρη και Μπουμπουλίνας  τηλ. 2443022373).

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ