.
.
.
.

Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2019

Πρώτη δύναμη η ΔΑΚΕ στις εκλογές για ανάδειξη αντιπροσώπων στην 88η Γ.Σ. της ΔΟΕ - Ποιοι εκλέχθηκαν

Ημέρα εκλογών για την ανάδειξη αντιπροσώπων στην 88η Γ.Σ. της ΔΟΕ η σημερινή (Πέμπτη 6/6) για τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο νομό μας.

Εγκρίθηκε η προγραμματική σύμβαση για την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου Μαγούλας Πλατανιώτικης Δήμου Αλμυρού

Το πράσινο φως για την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, τον Δήμο Αλμυρού και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για το έργο ανάδειξης αρχαιολογικού χώρου Μαγούλας Πλατανιώτικης Δήμου Αλμυρού «άναψε» το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας στην εισήγηση του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού.

Play Off Β1' ΕΠΣΚ: Με ανατροπή στην Ιτέα ο Βλοχός και άνοδος στην Α1!

Ολοκληρώθηκαν τα Play Off στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΚ με τον Αστέρα Βλοχού να καταφέρνει να γυρίσει το παιχνίδι στον Ιτέα από 1-0 σε 1-2 με γκολ από  Καλόγηρο και Μουλάι και έτσι να πανηγυρίζει την άνοδο στην Α1 αφού στην ισοβαθμία απέναντι στον ΠΑΣ που επίσης επικράτησε με το ίδιο σκορ του Ηρακλή Παλαμά υπερτερεί.

Ευχαριστήρια δήλωση του Παναγιώτη Σβερώνη

Μετά την επίσημη ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων από το πρωτοδικείο Καρδίτσας, η οποία με συμπεριλαμβάνει στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, θα ήθελα να ευχαριστήσω αρχικά τον κ. Βασίλη Τσιάκο για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του.

Ξεκινά το Σάββατο 8 Ιουνίου το 4ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου με σκοπό τη στήριξη του Συλλόγου “ΦΛΟΓΑ”

Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί για 4η συνεχή χρονιά στην Καρδίτσα και στον Παλαμά, με πρωτοβουλία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ηρακλής Παλαμά και της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Εθνικός Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ