.
.
.

Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2019

Επτά δημοτικά σχολεία της Π.Ε. Καρδίτσας δύνανται να λειτουργήσουν τάξεις υποδοχής ΖΕΠ για το σχ. έτος 19-20

Επτά σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας εντάχθηκαν στις Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας, όπου δύνανται να λειτουργήσουν Τάξεις Υποδοχής ΖΕΠ τη σχολική χρονιά 2019-2020.

Βόλος: Σύλληψη ατόμου για διακίνηση ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα

Συνελήφθη το πρωί της Πεμπτης 8 Αυγούστου στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε σωφρονιστικό κατάστημα καθώς και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής Καρδίτσας σχετικά με την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο Δήμο Αγράφων

Σχετικά με τη θέση και τη στάση της Δημοτικής Αρχής στο ζήτημα της εγκατάστασης και λειτουργίας ανεμογεννητριών στα όρια του Δήμου Αγράφων Ευρυτανίας και της διέλευσης του δικτύου μεταφοράς της παραγόμενης ενέργειας από τμήμα του Δήμου μας έχουμε να επισημάνουμε τα εξής:

ΕΦΕΤ: Απόσυρση λευκού τυριού άλμης

Ανακαλείται λευκό τυρί από τα Lidl καθώς σύμφωνα με έλεγχο του ΕΦΕΤ χαρακτηρίζεται ως μη κανονικό ως προς την επισήμανση και η απόσυρση έγινε για την αναγραφή από την παραγωγό εταιρεία της απαιτούμενης από τη νομοθεσία πληροφόρησης για τη χώρα προέλευσης του γάλακτος, σύμφωνα με τα στοιχεία αγοράς – προμήθειας γάλακτος και παραγωγής τελικών προϊόντων.

Γ. Κωτσός: Το σ/ν του ΥΠ.ΕΣ. αποτρέπει την ακυβερνησία στην αυτοδιοίκηση λόγω «Κλεισθένη»!

Παρέμβαση στη συζήτηση που διεξάγεται στην Ολομέλεια της Βουλής για την ψήφιση του σ/ν του ΥΠ.ΕΣ.: «Ρυθμίσεις του Υπουργείου Εσωτερικών, διατάξεις για την ψηφιακή διακυβέρνηση και άλλα επείγοντα ζητήματα», έκανε ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ