.
.
.
.

Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019

Ικανοποίηση στη Δημοτική Αρχή Μουζακίου για το 1ο Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων και Γευσιγνωσίας

Με το 1ο Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων και Γευσιγνωσίας, που διοργάνωσε ο Δήμος Μουζακίου από 1 έως και 3 Σεπτεμβρίου στην πλατεία “Πασιαλή”, άνοιξε η αυλαία των εκδηλώσεων και δράσεων της νέας Δημοτικής Αρχής στο Μουζάκι.

Στο ΕΣΠΑ η δημιουργία επισκέψιμων Ενάλιων Αρχαιολογικών Χώρων (ΕΕΑΧ) στην Αλόννησο και στο Δυτ. Παγασητικό

Δόθηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό η έγκριση για την ένταξη στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας, του έργου «Δημιουργία Επισκέψιμων Ενάλιων Αρχαιολογικών Χώρων (ΕΕΑΧ) στην Αλόννησο και στο Δυτικό Παγασητικό».

Εφορεία Αρχαιοτήτων Καρδίτσας: Παρατάθηκαν οι συμβάσεις 44 συμβασιούχων

Υπογράφηκε σήμερα Δευτέρα (9/9) η απόφαση για την παράταση των συμβάσεων εργασίας 44 συμβασιούχων της Εφορείας Αρχαιοτήτων Καρδίτσας που απασχολούνται στην εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών

Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου "Ο Καραϊσκάκης": Προετοιμασίες για τα 200 χρόνια της Παλιγγενεσίας

Τις προτάσεις τους μετέφεραν σήμερα Δευτέρα 9/9/2019 φορείς του Μαυρομματίου στον νέο Δήμαρχο του Δήμου Μουζακίου κ. Θ. Στάθη για τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στην γενέτειρα του Γ. Καραϊσκάκη και ιστορική έδρα του Δήμου για την συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική επανάσταση του 1821.

Υπογράφηκε η σύμβαση για την αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων στο Κ.Υ. Πύλης

Tη σύμβαση κατασκευής του έργου για την αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Κέντρου Υγείας Πύλης προϋπολογισμού 475.000 ευρώ, που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

31 Δημοτικά Σχολεία με λειτουργία Πρωινής Ζώνης στην Π.Ε. Καρδίτσας

Με απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας Γ. Δοδοντσάκη γνωστοποιήθηκαν τα Δημοτικά Σχολεία της Π.Ε. Καρδίτσας που θα λειτουργήσουν με πρωινή ζώνη.

Τα έγγραφα που εξουσιοδοτήθηκαν από το Δήμαρχο Καρδίτσας να υπογράφουν οι πρόεδροι των κοινοτήτων

Με απόφαση του Δημάρχου Καρδίτσας Β. Τσιάκου εξουσιοδοτήθηκαν οι πρόεδροι των κοινοτήτων του Δήμου να υπογράφουν τα ακόλουθα έγγραφα: 

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ