.
.

Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020

Ψήφισμα της ΕΛ.ΜΕ. Καρδίτσας για την επιχειρούμενη εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα Άγραφα

Τα Άγραφα, μία από τις ομορφότερες ορεινές περιοχές και προορισμός μοναδικής ιστορικής και πολιτιστικής αξίας, συνίσταται σε δεκάδες βουνά μήκους 50χλμ, πλάτους 30χλμ με δεκάδες άγριες κορυφές, 7 εκ των οποίων άνω των 2000 μέτρων (από τις 42 της Ελλάδας).

Απoσύρονται όλες οι ταμειακές μηχανές που δεν μπορούν να συνδεθούν online με την ΑΑΔΕ

Σε ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την υλοποίησητης διαβίβασης σε πραγματικό χρόνο και για κάθε μία συναλλαγήτων δεδομένων των λιανικών συναλλαγών, που διενεργούνται μέσω Φορολογικών Ηλεκτρονικών Μηχανισμών (ΦΗΜ), προχώρησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Κ. Αγοραστός στο Εθνικό Αναπτυξιακό Συνέδριο για το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027: «Περιβάλλον, Παραγωγικότητα, Δικαιοσύνη, Σταθερότητα»

«Πράσινο και έξυπνο έργο στη χώρα που δημιουργεί θέσεις εργασίας και έχει θετικό οικολογικό, περιβαλλοντικό, ενεργειακό και τουριστικό αποτύπωμα είναι ο Αχελώος».

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Δ.Σ. της Διαδημοτικής Επιχείρησης των Ιαματικών Λουτρών Δρανίστας - Καϊτσας

Συγκροτήθηκε σε Σώμα στη συνεδρίαση της 10ης Ιανουαρίου 2020 το Δ.Σ. της Διαδημοτικής Επιχείρησης των Ιαματικών Λουτρών Δρανίστας - Καϊτσας που αποτελείται από  8 (4+4) μέλη των Δημοτικών Συμβουλίων Σοφάδων και Δομοκού.

Η ...επαναδιατύπωση της απόφασης της Δ.Ε.Υ.Α. Καρδίτσας έφερε διπλασιασμό της αποζημίωσης του προέδρου

Σε πλήρη έγκριση της νέας απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α. Καρδίτσας προχώρησε ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας Ν. Ντίτορας σχετικά με την αποζημίωση του προέδρου και των μελών του Δ.Σ.

Τροποποιήθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι του υπό κατασκευή αιολικού πάρκου στη θέση "Αέρας - Αφεντικό"

Σε Ανανέωση - τροποποίηση των περιβαλλοντικών όρων του έργου «Αιολικός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΣΠΗΕ) συνολικής ισχύος 27.6MW (από 30 MW) στις θέσεις "Αέρας" και "Αφεντικό" των Δήμων Μουζακίου και Αργιθέας, Π.Ε. Καρδίτσας», καθώς και λοιπών συνοδών έργων της “ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε.”, καθώς και αναδιατύπωσή τους προχώρησε στις 15 Ιανουαρίου το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας πραγματοποίησε σεμινάριο για τη Βασική Εκπαίδευση Στελεχών Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΒΕΣΑΚ)

Το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Καρδίτσας, την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου ολοκλήρωσε με επιτυχία τη βασική εκπαίδευση Στελεχών Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΒΕΣΑΚ).

Δημ. Παπακώστας: Ντροπιάζουν την Αργιθέα οι "μαφιόζικες" επιθέσεις αγνώστων κατά νόμιμων επενδύσεων....

Η φιλήσυχη και ειρηνική ορεινή περιοχή μας, οι κάτοικοι και δημότες της Αργιθέας, πληροφορηθήκαμε μέσω της έγκριτης karditsalive.net, με μεγάλη κατάπληξη- τη δολοφονική επίθεση κατά του φύλακα του Ανεμολογικού ιστού, που τοποθέτησε η επενδυτρια Εταιρεία NOSTIRA, μετά από νόμιμες αδειοδοτήσεις και εγκρίσεις δημοσίων οργάνων (ΔΣ Αργιθέας, Περιφέρειας, Δασαρχείου κλπ).

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ