.
.
.
.

Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020

Διευκρίνιση από τη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας σχετικά με τη λειτουργία των take away και delivery

Με ανακοίνωσή της η Γ.Γ. Πολιτική Προστασίας σχετικά με τη λειτουργία των take away και delivery κατά τις ώρες 21.00 - 05.00, διευκρινίζει ότι δεν τίθεται ζήτημα απαγόρευσης των υπηρεσιών παράδοσης κατ’ οίκον (delivery) κατά τις ώρες αυτές.

Προτάσεις των Τοπικών Συμβουλίων Βλοχού & Μεταμόρφωσης για αντιπλημμυρικά έργα

Σε συγκεκριμένες προτάσεις αντιπλημμυρικών έργων και παρεμβάσεων προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Παλαμά ώστε να αποφεύγονται στο βαθμό του εφικτού πλημμυρικά φαινόμενα κατέληξαν τα Τοπικά Συμβούλια των κοινοτήτων Βλοχού και Μεταμόρφωσης.

Τετάρτη (11/11): Από μία απόφαση για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 45 αποφάσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Κάλεσμα του "Δικτύου αλληλεγγύης και αγώνα Καρδίτσας" στην κινητοποίηση στην πύλη του νοσοκομείου Καρδίτσας

Η πανδημία του COVID εξαπλώνεται ραγδαία, με τα αρνητικά ρεκόρ να σπάνε το ένα μετά το άλλο και τις απώλειες σε ανθρώπινες ζωές να είναι εκατοντάδες. Η σημερινή κατάσταση έχει υπεύθυνους, την εγκληματική σημερινή κυβέρνηση, την κρατική διαχείριση και το κεφάλαιο.

Επιτροπή πληγέντων Καμινάδων: "Στηρίζουμε την παράσταση διαμαρτυρίας αύριο Πέμπτη 12/11 στην πύλη του Νοσοκομείου"

Η επιτροπή πληγέντων Καμινάδων στηρίζει τον αγώνα και τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στην υγεία και συμπαραστέκεται στον αγώνα που δίνουν καθημερινά μέσα στα νοσοκομεία αλλά και στις πύλες τους διεκδικώντας τα αυτονόητα για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας του λαού.

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 114 δικαιούχοι αποζημίωσης για αντικατάσταση της οικοσκευής από την πλημμύρα στις 18/9

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα οικονομικής ενίσχυσης για την αντικατάσταση της οικοσκευής της κύριας κατοικίας εξαιτίας των ζημιών της πλημμύρας στις 18 Σεπτεμβρίου 2020 είχαμε την Τετάρτη (4/11) από το Δήμο Καρδίτσας.

Τετάρτη (11/11): Άλλοι 44 δικαιούχοι πληρώθηκαν το "600άρι" από το Δήμο Καρδίτσας

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 25 Σεπτεμβρίου 2020 η διαδικασία έκδοσης καθημερινών (σχεδόν) αποφάσεων από το Δήμο Καρδίτσας για τους πλημμυροπαθείς της 18-19ης Σεπτεμβρίου ώστε να λάβουν το επίδομα των πρώτων βιοτικών αναγκών (ποσού 600 ευρώ)

Τράπεζα αίματος Μαυρομματίου - "Γιατί ο πολιτισμός και η ανθρώπινη αλληλεγγύη δεν είναι ποτέ σε λήθαργο και λοκντάουν"

O Πολιτιστικός σύλλογος Μαυρομματίου << Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ >> στο πλαίσιο των κοινωνικών δραστηριοτήτων και της ανθρώπινης αλληλεγγύης σήμερα Τετάρτη 11 Νοεμβρίου διενήργησε την 46η [2η για το 2020] προγραμματισμένη εθελοντική αιμοληψία για λογαριασμό της τράπεζας του χωριού μας .

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ