.
.
.
.

Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020

Φωτ. Καραΐσκου: Δημαρχείο Παλαμά: "Ο λύκος στην αντάρα χαίρεται"

Πολιτική ομίχλη έχει σκεπάσει εδώ και καιρό τον Δήμο Παλαμά. Με αφορμή τον Κορωνοιο ο Δήμαρχος εδώ και πολλούς μήνες αρέσκεται στο να διοικεί τον Δήμο εν κρυπτώ, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν.

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Θεσσαλίας για το 2021

Στα 221.157.477 ευρώ διαμορφώνεται ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Θεσσαλίας για το οικονομικό έτος 2021,  που εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία κατά τη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη.

"Μέσω ΑΝ.ΚΑ έργα προϋπολογισμού 2,32 εκατ. Ευρώ σε όλους τους Δήμους της Καρδίτσας"

Έργα δημοσίου χαρακτήρα που βοηθούν σημαντικά τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής μας υλοποιούν οι Δήμοι, μέσω της Αναπτυξιακής Καρδίτσας.

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου: 60 νέα κρούσματα Covid-19 στην Π.Ε. Καρδίτσας και άλλα 257 στην υπόλοιπη Θεσσαλία

Ανακοινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (12/11) από το Ε.Ο.Δ.Υ. η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων του τελευταίου 24ωρου για τα 3.316 κρούσματα που ανακοινώθηκαν νωρίτερα.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αναστολή πλειστηριασμών και οικονομική ενίσχυση των αδύναμων τα Χριστούγεννα

Ο κ. Μητσοτάκης προανήγγειλε από το βήμα της Βουλής σήμερα Πέμπτη 12 Νοεμβρίου μαζικά έξυπνα τεστ σε μαθητές γυμνασίων και λυκείων, ρύθμιση για την αναστολή πλειστηριασμών και ενίσχυση των αδύναμων νοικοκυριών τα Χριστούγεννα.

Τρίκαλα: Ο αστυνομικός σκύλος εντόπισε 2,5 κιλά κάνναβη - Συνελήφθη ένας άνδρας

Συνελήφθη, το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Νοεμβρίου σε περιοχή του νομού Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Αναβολή της έναρξης του προγράμματος «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» λόγω κορoνοϊού ζητά το Τ.Ε.Ε.

Επιστολή προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη απέστειλε ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός ζητώντας την αναβολή έναρξης της περιόδου υποβολής αιτήσεων του προγράμματος «Εξοικονομώ – Αυτονομώ», λόγω των δυσκολιών που προκύπτουν από την πανδημία του κορoνοϊού και το γενικό απαγορευτικό που ισχύει στη χώρα.

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 64 δικαιούχοι αποζημίωσης για αντικατάσταση της οικοσκευής από την πλημμύρα στις 18/9

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα οικονομικής ενίσχυσης για την αντικατάσταση της οικοσκευής της κύριας κατοικίας εξαιτίας των ζημιών της πλημμύρας στις 18 Σεπτεμβρίου 2020 είχαμε την Τετάρτη (4/11) από το Δήμο Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ