.
.
.
.

Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020

Νέα σεισμική δόνηση στα όρια Καρδίτσας και Ευρυτανίας, κούνησε και την Καρδίτσα!

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,8 Ρίχτερ (αναθεωρημένη τιμή από 3,7 αρχικά) σημειώθηκε στις 23.38 το βράδυ της Παρασκευής (13/11) στα όρια των νομών Καρδίτσας και Ευρυτανίας.

Στο 40% η αύξηση της ζήτησης αντιγριπικών εμβολίων από τους Καρδιτσιώτες

Σημαντικά αυξημένη είναι για φέτος η ζήτηση αντιγριπικών εμβολίων από τους Καρδιτσιώτες, καθώς οι ιδιαίτερες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία, ωθούν όλο και περισσότερους να εμβολιαστούν.

Ενημέρωση δράσεων Συλλόγου Ατόμων και Φίλων με Αυτισμό Δυτικής Θεσσαλίας

Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία Πολιτιστικών Συλλόγων Καρδίτσας, συνάντηση με τα μέλη του συλλόγου μας και την διεπιστημονική ομάδα συνεργασίας μας, η οποία αποτελείται από την ψυχολόγο Μπαλατσούκα Κωνσταντίνα και τους κοινωνικούς λειτουργούς, Τσαραπατσάνη Γκόλφω και Κουσαϊτη Αθανάσιο.

Παρασκευή (13/11): 2 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 47 αποφάσεις μαζί με φυσικά πρόσωπα

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 101 δικαιούχοι αποζημίωσης για αντικατάσταση της οικοσκευής από την πλημμύρα στις 18/9

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα οικονομικής ενίσχυσης για την αντικατάσταση της οικοσκευής της κύριας κατοικίας εξαιτίας των ζημιών της πλημμύρας στις 18 Σεπτεμβρίου 2020 είχαμε την Τετάρτη (4/11) από το Δήμο Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ