.
.
.
.

Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020

ΕΛΜΕ Καρδίτσας: "Για την επέτειο του Πολυτεχνείου 2020"

Σαράντα επτά χρόνια μας χωρίζουν από την εξέγερση του Νοέμβρη του 1973. Η επέτειος μιας από τις πιο μεγάλες στιγμές στη μεταπολεμική ιστορία μας εξακολουθεί να εμπνέει τη νεολαία και το λαό, και να κατευθύνει τους αγώνες μας για ελευθερία, δημοκρατία, παιδεία και κοινωνική πρόοδο. Το Πολυτεχνείο παραμένει άσβηστη και φωτεινή μνήμη, αλλά ταυτόχρονα και βίωμα και ζώσα πραγματικότητα ακόμα και για τις γενιές που δεν το έζησαν.

Κοινή ανακοίνωση συλλόγων ιατρών Λάρισας: "Πάρτε μέτρα να σωθεί ο λαός της Λάρισας και της Θεσσαλίας"

Κοινή ανακοίνωση με αποδέκετες το Υπουργείο Υγείας και την 5η ΥΠΕ για την δύσκολη κατάσταση που έχουν περιέλθει τα νοσοκομεία της Λάρισας λόγω της πανδημίας εξέδωσαν ο Σύλλογος Ιατρών ΕΣΥ Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και η Ένωση Ιατρών Νοσηλευτηρίων Κέντρων Υγείας Λάρισας.

Υπ. Παιδείας: Αλλάζουν τα link ορισμένων ηλεκτρονικών τάξεων στο Webex - Ανάμεσά τους και των εκπαιδευτικών της Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης της διεξαγωγής της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, και σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και τον πάροχο της πλατφόρμας σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, υλοποίησε μέσα στο Σαββατοκύριακο νέα αναβάθμιση του συστήματος σύγχρονης τηλεκπαίδευσης.

Ενημερωτικό δελτίο της περιβαλλοντικής Κίνησης «Εξόρμηση για την προστασία του χωριού της Οξυάς»

Πληροφορηθήκαμε ότι συγχωριανοί μας, ιδιοκτήτες εκτάσεων κατάλληλων για απόθεση μπαζών από τις εργασίες για την κατασκευή του αιολικού πάρκου στη θέση «Αέρας – Αφεντικό» (γνωστού και ως αιολικό Τυμπάνου),  που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη, προσεγγίζονται ποικιλοτρόπως με σκοπό την παραχώρηση (ενοικίαση, πώληση, κ.λ.π.), ιδιοκτησιών τους, προκειμένου αυτές να χρησιμοποιηθούν για την απόθεση των προαναφερόμενων μπαζών.

Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή των αναστολών συμβάσεων εργασίας για το Νοέμβριο στο Π.Σ. Εργάνη

Οι επιχειρήσεις που έχει ανασταλεί η λειτουργία και οι πληττόμενες βάσει των ΚΑΔ παρακάτω θα πρέπει από σήμερα να υποβάλλουν υπεύθυνες δηλώσεις για την αναστολή των συμβάσεων εργασίας των εργαζομένων τους.

Κοντά στη λειτουργία υδατοδρομίου από ιδιώτες επενδυτές στη Λίμνη Πλαστήρα!

Μετά από συνεχείς επαφές και συζητήσεις του Δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα κ. Παναγιώτη Νάνου με την ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού, αλλά και με το Υπουργείο Περιβάλλοντος, βρέθηκε λύση για να ξεμπλοκάρει το μεγάλο έργο λειτουργίας υδατοδρομίου στη Λίμνη Πλαστήρα.

Κυριακή (15/11): 1 νέα απόφαση για εφάπαξ ενίσχυση σε επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 48 αποφάσεις μαζί με φυσικά πρόσωπα

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Με κωδικό "4" και μόνο για τη Δευτέρα (16/11) η παραλαβή βιβλίων και προσωπικών αντικειμένων του μαθητή από το σχολείο

Στέλνοντας 4 στο 13033 θα μπορούν τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου και μόνο οι γονείς να παραλάβουν κατόπιν συνεννόησης με την διεύθυνση του σχολείου τα σχολικά βιβλία και προσωπικά αντικείμενα του μαθητή που πιθανά έχουν μείνει στο σχολείο.

Κυριακή 15 Νοεμβρίου: 44 νέα κρούσματα Covid-19 στην Π.Ε. Καρδίτσας και άλλα 141 στην υπόλοιπη Θεσσαλία

Ανακοινώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (15/11) από το Ε.Ο.Δ.Υ. η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων του τελευταίου 24ωρου για τα 1.698 κρούσματα που ανακοινώθηκαν νωρίτερα.

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: "Εκτός Συνταγματικού πλαισίου η γενική απαγόρευση των συναθροίσεων σε όλη την Επικράτεια"

Η απόφαση για τη γενική απαγόρευση συναθροίσεων ενόψει Πολυτεχνείου θα πρέπει να ανακληθεί άμεσα, σύμφωνα με την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων που εξέδωσε σήμερα Κυριακή 15 Νοεμβρίου ανακοίνωση.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ