.
.
.
.

Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020

Πρόταση Τριαντόπουλου για fast track αποκαταστάσεις στο αρδευτικό δίκτυο Ταυρωπού – Συζητείται η παρέμβαση Μαρκινού και μελέτη του ΤΟΕΒ για κατασκευή κλειστών αγωγών!

Έντονος είναι ο προβληματισμός στον ΤΟΕΒ Ταυρωπού για την επόμενη αρδευτική περίοδο, διότι όσο περνάει ο καιρός χωρίς να υπάρχει κάποια εξέλιξη με την εκτέλεση των αναγκαίων έργων αντιμετώπισης των τεράστιων ζημιών που υπέστη το αρδευτικό δίκτυο από τον μεσογειακό κυκλώνα «Ιανό», τόσο μεγαλώνει ο κίνδυνος χιλιάδες αγρότες στα ανατολικά της Καρδίτσας να μην καταφέρουν να ποτίσουν τις καλλιέργειές τους.

Τετάρτη (18/11): 1 νέα απόφαση για εφάπαξ ενίσχυση σε επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 50 αποφάσεις μαζί με φυσικά πρόσωπα

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

ΚΟΒ εκπαιδευτικών Καρδίτσας του ΚΚΕ: Για τα προβλήματα στην έναρξη της τηλεκπαίδευσης

Μια ακόμα φορά ενημερωθήκαμε από την κ Υπουργό Παιδείας για την εικονική πραγματικότητα που επικρατεί στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση με την έναρξη της τηλεκπαίδευσης.

Έως τις 17:00 ανοιχτές οι ΔΟΥ για το κοινό από 23/11 - πως διαμορφώνονται οι βάρδιες για τους υπαλλήλους

Διεύρυνση ωραρίου των ΔΟΥ έως αργά το απόγευμα, κατά τη διάρκεια των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας, εφαρμόζει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, με στόχο
την καλύτερη δυνατή και συνεχή εξυπηρέτηση των φορολογουμένων εν μέσω της πανδημίας.

Σημαντικό αριθμό tablet και laptop ζητούν γυμνάσια και λύκεια της Καρδίτσας

Με βάση τα στοιχεία που απεστάλησαν από τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της Καρδίτσας στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, απαιτείται ένας σημαντικός αριθμός tablet και laptop, προκειμένου να διενεργείται απρόσκοπτα η εξ αποστάσεως διδασκαλία.

Υπεγράφη η σύμβαση του έργου για τη συντήρηση των σηράγγων του οδικού δικτύου της Π.Ε. Τρικάλων

Τη σύμβαση του έργου «Συντήρηση -λειτουργία σηράγγων οδικού δικτύου Π.Ε. Τρικάλων 2020 - 2021», προϋπολογισμού 240.000 ευρώ, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Έκτακτη ενημέρωση από το Δήμο Αργιθέας: Κλειστό το Κέντρο Κοινότητας για 14 ημέρες

Με αίσθημα ευθύνης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου μας, το οποίο στεγάζεται στο Δημαρχείο Βραγκιανών, θα παραμείνει κλειστό προληπτικά για 14 ημέρες μιας και υπήρξε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ