.
.
.
.

Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020

Δήμος Καρδίτσας: Μειώσεις μισθωμάτων σε σχολικά κυλικεία και ενοικίων σε δημοτικά καταστήματα

Απόφαση για μείωση μισθωμάτων σε κυλικεία κατά 40% για φέτος αλλά και 12μηνη ρύθμιση οφειλών που δημιουργήθηκαν την περασμένη σχολική περίοδο αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας.

«Δάρδανος», «Ιόλαος», «Εγκέλαδος» εγκρίθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας

Τα επιχειρησιακά σχέδια «Δάρδανος», «Ιόλαος», «Εγκέλαδος», που αντιστοιχούν στην αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων από πλημμύρες, πυρκαγιές και σεισμούς αντίστοιχα, ενέκρινε στη συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη της Πέμπτης (19/11) το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας.

Οριστικοποιήθηκαν τέλη, φόροι και δικαιώματα για το 2021 στο Δήμο Καρδίτσας

Με κατά πλειοψηφία απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας στη συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη της Πέμπτης (19/11) αποφάνθηκε περί των αλλαγών σε φόρους, τέλη και δικαιώματα για το 2021, που στις περισσότερες των περιπτώσεων κινούνται πτωτικά.

ATP Finals 2020: Ναδάλ - Τσιτσιπάς 2-1 και "αποχαιρετισμός στα όπλα" για τον Στ. Τσιτσιπά! (+Βίντεο)

Ο Ράφα Ναδάλ επικράτησε με 6-4, 4-6,6-2 του πρωταθλητή του 2019 Στέφανου Τσιτσιπά και προκρίθηκε στα ημιτελικά του ATP Finals 2020 όπου θα παίξει με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Δ.Σ. Καρδίτσας: Πίεση για αποζημιώσεις στο 100% με συμμετοχή και των βοηθητικών χώρων

Ομόφωνη απόφαση για πίεση προς την κυβέρνηση ώστε να αποζημιωθούν στο 100% οι πληγέντες από την πλημμύρα αλλά και να συμπεριληφθούν στα προς αποζημίωση κτίσματα και βοηθητικοί χώροι, έλαβε το απόγευμα της Πέμπτης (19/11) το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη.

Πέμπτη (19/11): 2 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 52 αποφάσεις μαζί με φυσικά πρόσωπα

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Δύο κλιμάκια του ΕΟΔΥ στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Η δημοτική αρχή λίμνης Πλαστήρα μετά την εμφάνιση των πρώτων θετικών κρουσμάτων και στην περιοχή, ζήτησε και εξασφάλισε από΄ΕΟΔΥ την παρουσία δύο ειδικών κλιμακίων, προκειμένου να διενεργηθούν δωρεάν τεστ για τον covid – 19.

Θεσσαλονίκη: Διορία μιας ώρας από το υπουργείο Υγείας σε ιδιωτικές κλινικές για 200 κλίνες Covid

Tο υπουργείο Υγείας έδωσε διορία μίας ώρας στην Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών ώστε να παραδώσουν οι ιδιωτικές κλινικές 200 κλίνες Covid για την νοσηλεία των βαρέων περιστατικών του κορονοϊού.

Ξεκινούν τα έργα αποκατάστασης στην κοίτη του Ενιπέα ποταμού μετά τις καταστροφές του Ιανού

Ξεκινούν, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος λόγω θεομηνίας, τα έργα της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αποκατάσταση υποδομών που καταστράφηκαν από τον μεσογειακό κυκλώνα Ιανός στην ευρεία κοίτη του Ενιπέα ποταμού.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ