.
.
.
.

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020

Δήμος Σοφάδων: Δωρεάν «drive through covid test» την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου

Ο Δήμος Σοφάδων σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ πρόκειται να πραγματοποιήσει δωρεάν ταχεία εξέταση ανίχνευσης (Rapid test) του κορονοϊού σε όσους δημότες του το επιθυμούν, την Πέμπτη  26 Νοεμβρίου από τις 09.00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι στον χώρο του Δημοτικού Σταδίου Σοφάδων.

Κυβερνητικό σχέδιο για να ανοίξουν όλα τα σχολεία στις 7 Δεκεμβρίου - Nέο μήνυμα Μητσοτάκη για παράταση του lockdown

Σχέδιο για άνοιγμα όλων των σχολείων στις 7 Δεκεμβρίου έχει καταρτίσει η κυβέρνηση και θα ξεδιπλωθεί ακόμη και μέσα στην εβδομάδα σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews.

Καταστηματάρχες Εστίασης Καρδίτσας: Μεγάλο πλήγμα το άνοιγμα μετά τις 14 Δεκεμβρίου

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις των επαγγελματιών εστίασης και αναψυχής της Καρδίτσας όχι μόνο για το ότι έχουν κλείσει τα καταστήματα, πριν συνέρθουν από τον «ΙΑΝΟ», αλλά και γιατί θεωρούν ότι τα μελλούμενα για το άνοιγμα δεν αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας.

Δευτέρα (23/11): 2 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 56 αποφάσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου: 19 νέα κρούσματα COVID-19 στην Π.Ε. Καρδίτσας και άλλα 224 στην υπόλοιπη Θεσσαλία

Ανακοινώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (23/11) από το Ε.Ο.Δ.Υ. η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων του τελευταίου 24ωρου για τα  1.388 κρούσματα που ανακοινώθηκαν νωρίτερα.

Υπ. Παιδείας: Από 25-30 Νοεμβρίου οι αιτήσεις των μαθητών για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία, όλοι οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση (Α-Δ) υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές.

Επιδημιολογική έκθεση COVID-19: 590 κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Καρδίτσας σε 14 ημέρες - 114 θάνατοι συνολικά στη Θεσσαλία

114 θάνατοι και 7.184 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού έχουν καταγραφεί στη Θεσσαλία από την αρχή της πανδημίας εώς τις 21 Νοεμβρίου όπως καταγράφονται στην έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης που συντάσσεται σε συνεργασία του Εργαστηρίου Υγιεινής και Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Συντονιστικού Κέντρου COVID-19 της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ