.
.
.
.

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020

Κ. Γκούμας για ακύρωση Α.Ε.Π.Ο. Μεσοχώρας: Εάν έβγαλε απόφαση το ΣτΕ, το έργο μπλοκάρει για χρόνια με ευθύνη των κυβερνήσεων της τελευταίας 6ετίας!

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε στους φορείς της Θεσσαλίας είδηση που κυκλοφόρησαν "πολέμιοι" της εκτροπής υδάτων από τον Αχελώο, ότι μπλοκάρει για άλλη μια φορά η λειτουργία του Φράγματος και του Υδροηλεκτρικού Σταθμού της Μεσοχώρας επειδή το Ε’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας έκανε δεκτή αίτηση των κατακλυζομένων για ακύρωση της Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ) του έργου.

Εγκρίθηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός του Επιμελητηρίου Καρδίτσας για το 2021

Ομόφωνα εγκρίθηκαν προϋπολογισμός, απολογισμός και προγραμματισμός δράσεων του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, κατά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου το απόγευμα της Πέμπτης.

Σε 1.679 επιχειρήσεις του ν. Καρδίτσας, δόθηκε η εφάπαξ ενίσχυση των 8.000 ευρώ

Σε 1.679 ανέρχεται ο αριθμός των επιχειρήσεων στον νομό Καρδίτσας, που μέχρι την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου είχε λάβει το εφάπαξ βοήθημα των 8.000 ευρώ, για ζημιές που υπέστη από τον «Ιανό».

Πέμπτη (26/11): 4 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 64 αποφάσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Συνάντηση Αγοραστού - Τριαντόπουλου στην Αθήνα

Συνάντηση με τον Γ.Γ. Οικονομικής Πολιτικής Χρήστο Τριαντόπουλο είχε σήμερα (Πέμπτη 26/11) στην Αθήνα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της ενίσχυσης των θεσσαλικών επιχειρήσεων που υπέστησαν ζημία από τη μείωση του τζίρου και τον 4ο κύκλο του Προγράμματος Επιστρεπτέας Προκαταβολής.

Ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας για τους επιχειρηματίες που δεν έχουν λάβει την αποζημίωση των 8.000 ευρώ

Παρακαλούνται οι κ.κ. συνάδελφοι επιχειρηματίες που έχουν υποβάλλει αίτηση για την αποζημίωση των 8.000€ , λόγω του «ΙΑΝΟΥ» και δεν τους έχουν καταβληθεί ακόμη τα χρήματα,

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου: 28 νέα κρούσματα COVID-19 στην Π.Ε. Καρδίτσας και άλλα 207 στην υπόλοιπη Θεσσαλία

Ανακοινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (26/11) από το Ε.Ο.Δ.Υ. η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων του τελευταίου 24ωρου για τα 2.018 κρούσματα που ανακοινώθηκαν νωρίτερα.

Πιστώνεται σε 328.360 δικαιούχους η αποζημίωση ειδικού σκοπού και η οικονομική ενίσχυση βραχυχρόνιας εργασίας

Πιστώνονται την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, η αποζημίωση ειδικού σκοπού και η οικονομική ενίσχυση βραχυχρόνιας εργασίας συνολικού ύψους 203.735.184,67 ευρώ σε 328.360 δικαιούχους.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ