.
.
.
.
.

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

Κ. Αγοραστός: Η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει μέχρι το τέλος του 2022 τη συνέχιση της λειτουργίας 5 Δομών Υποστήριξης Κακοποιημένων Γυναικών

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας παρατείνει μέχρι το τέλος του 2022 τη χρηματοδότηση για τη συνέχιση της λειτουργίας  5 Δομών  για την υποστήριξη των γυναικών θυμάτων βίας σε Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα και Καρδίτσα»

64 προσλήψεις νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού άμεσα στα νοσοκομεία της Θεσσαλίας για τη μάχη κατά του COVID-19

64 άτομα, νοσηλευτικό, παραϊατρικό και βοηθητικό προσωπικό, μπαίνουν στη μάχη για την αντιμετώπιση του COVID-19 όπως γνωστοποίησε η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Κ. Αγοραστός στο KaditsaLive.Net: "Από τη μη λειτουργία του ΥΗΣ Μεσοχώρας η ΔΕΗ χάνει 30 εκ. Ευρώ/χρόνο - Σε επαφή με την Kυβέρνηση μετά τα νέα δεδομένα"

Σε επαφή με την κυβέρνηση βρίσκεται ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, μετά την είδηση που κυκλοφόρησε ότι μπλοκάρει για άλλη μια φορά η λειτουργία του Φράγματος και του Υδροηλεκτρικού Σταθμού της Μεσοχώρας επειδή το Ε’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας έκανε δεκτή αίτηση των κατακλυζομένων για ακύρωση της Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ) του έργου.

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου: 20 νέα κρούσματα COVID-19 στην Π.Ε. Καρδίτσας και άλλα 205 στην υπόλοιπη Θεσσαλία

Ανακοινώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (27/11) από το Ε.Ο.Δ.Υ. η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων του τελευταίου 24ωρου για τα 2.013 κρούσματα που ανακοινώθηκαν νωρίτερα.

Χαρδαλιάς: Π.Ε. Καρδίτσας και άλλες 17 περιοχές στα κόκκινα για τον κορονοϊό - Μπαίνει ανώτατη τιμή στις εξετάσεις για τεστ COVID-19

Τις 18 περιοχές όπου το επιδημιολογικό φορτίο με τον κορονοϊό παραμένει ιδιαίτερα υψηλό γνωστοποίησε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς στην απογευματινή ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας.

Επιστρεπτέα προκαταβολή 4: Πιστώνονται σήμερα Παρασκευή (27/11) 410 εκατ. ευρώ σε 97.662 δικαιούχους

Πιστώνεται σήμερα Παρασκευή (27/11) στους τραπεζικούς λογαριασμούς 97.662 δικαιούχων του 4ου κύκλου της Επιστρεπτέας Προκαταβολής, ποσό ύψους 410 εκατ. ευρώ.

380 χιλ. ευρώ για την προμήθεια και εγκατάσταση εργαστηριακού εξοπλισμού για την ενίσχυση του Π.Ε.Δ.Υ. Θεσσαλίας

Στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020 εντάχθηκε με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού το έργο «Ενίσχυση Περιφερειακού Εργαστηρίου Δημόσιας Υγείας (ΠΕΔΥ) Θεσσαλίας» προϋπολογισμού 380.298 ευρώ.

Δήμος Μουζακίου: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης σε τμήμα της οδού Δημάρχου Αντώνη Βασιλείου

Ολοκληρώθηκαν σήμερα Παρασκευή, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης, συντήρησης και βελτίωσης του οδοστρώματος σε τμήμα της οδού Δημάρχου Αντώνη Βασιλείου, από το ύψος των Αγίων Θεοδώρων έως το ταχυδρομείο και από τη Συνεταιριστική Τράπεζα έως την έξοδο προς Αργιθέα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ