.
.
.
.

Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020

Κυριακή (29/11): 1 νέα απόφαση για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 65 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Δρ Δ. Κουντουράς στο KarditsaLive.Net: Το καλοκαίρι του 2021 στην Ελλάδα το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

«Αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον 87 εμβόλια για το νέο κορωνοϊό βρίσκονται σε φάση προκλινικών μελετών σε ζώα, 55 εμβόλια σε κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους και 13 εμβόλια έχουν φτάσει σε τελικά στάδια δοκιμών.

Κυριακή 29 Νοεμβρίου: 44 νέα κρούσματα COVID-19 στην Π.Ε. Καρδίτσας και άλλα 119 στην υπόλοιπη Θεσσαλία

Ανακοινώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (29/11) από το Ε.Ο.Δ.Υ. η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων του τελευταίου 24ωρου για τα 1.193 κρούσματα που ανακοινώθηκαν νωρίτερα.

Δημ. Παπακώστας: Ορεινός Δήμος Αργιθέας: Χωρίς σύστημα τηλεδιάσκεψης, δίχως διαβούλευση , αλλά ...με FAX....και νέο "γραφείο" στον... κάμπο!!!

Η παρούσα Δημοτική αρχή ,της επονομαζόμενης... "Νέας Εποχής", βρίσκεται στο τιμόνι του ορεινού Δήμου Αργιθέας επί 14 ολόκληρους μήνες (17 από τις τοπικές εκλογές 2019).

Αστ. Βασιλάκος: "Γιατί κατέρρευσαν οι τυχόν ελλιπείς ...υποδομές του Μουζακίου;"

Αγαπητοί Συμπολίτες

Από τις 18/9/2020 περιμένουμε (χωρίς αποκατάσταση) να μάθουμε γιατί, «χάθηκε και πνίγηκε στον Πάμισο! η Δημόσια Περιουσία στη Δημοτική Περιφερειακή Οδό, στις Γέφυρες και στην πτέρυγα του Κ. Υγείας».

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: "Να δοθεί παράταση υποβολής αιτήσεων και να δοθεί σε όλους τους ελαιοπαραγωγούς η ενίσχυση λόγω πανδημίας"

Ανάστατοι είναι εκατοντάδες ελαιοπαραγωγοί της περιφέρειας Θεσσαλίας, γιατί με βάση την απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δεν γίνονται δεκτές οι αιτήσεις ενίσχυσης που υποβάλλονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ΥΠΑΤ και αποκλείονται από το δικαίωμα ενίσχυσης αρκετοί που δεν εντάχθηκαν στο Μητρώο Αγροτών, αλλά και ετεροεπαγγελματίες.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ