.
.
.
.

Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2020

Γ' Εθνική μπάσκετ: Χωρίς τον "6ο παίκτη" η Αναγέννηση πήρε τη νίκη - Ήττα εντός για τους Τιτάνες από τους Ικάρους

Δεν τα κατάφεραν οι Τιτάνες Παλαμά στο εντός έδρας παιχνίδι τους απέναντι στους Ικάρους για την 15η αγωνιστική σε αντίθεση με την Αναγέννηση που έκανε το καθήκον της στο κλειστό της πόλης κερδίζοντας τον Αριστοτέλη Φλώρινας.

Α' Εθνική Γυναικών: Επιτέλους νίκη για τις Ελπίδες που πάνε σε ντέρμπι "φωτιά" με την ΑΕΛ

Πρεμιέρα στο β' γύρο στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α' Εθνικής γυναικών με τις Ελπίδες Καρδίτσας να πετυχαίνουν τη δευτερη νίκη της χρονιάς επί της ουραγού στο βαθμολογικό πίνακα ομάδας των Ιωαννίνων.

Μετά από μισό αιώνα αξιοποιείται στην Καρδίτσα κτίριο της Ιεράς Μητρόπολης

Ένα κτίριο της Ιεράς Μητρόπολης που επί σχεδόν πενήντα χρόνια παραμένει ημιτελές και αναξιοποίητο, μπαίνει στην τελική ευθεία για να μετατραπεί σε Κέντρο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. 

Γ Εθνική - 3ος όμιλος: Επιστροφή στις νίκες ο Ατρόμητος - Ήττα στην έδρα του Δία για τα Σέλλανα

Μία νίκη με 2-0 επί των Μετεώρων για τον Ατρόμητο Παλαμά και μιας ήττα για τα Σέλλανα στην έδρα του Δία τα αποτελέσματα των ομάδων μας για την 18η αγωνιστική της Γ Εθνικής.

Αστ. Βασιλάκος: "Ο αμίαντος πρέπει να απομακρυνθεί... από το Μουζάκι"

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες

Παρά τις προσπάθειες και τον αγώνα που δίνουν ελάχιστοι άνθρωποι στο Μουζάκι χρόνια ολόκληρα για «να φύγει ο κίνδυνος από τις σκεπές των σπιτιών μας», εν τούτοις αυτό δεν έγινε κατορθωτό.

Την εφαρμογή αυστηρότερου πλαισίου για τις εταιρίες που διαχειρίζονται τα πενταψήφια νούμερα σχεδιάζει η Ε.Ε.Τ.Τ.

Την εφαρμογή αυστηρότερου πλαισίου για τη λειτουργία των εταιρειών που διαχειρίζονται τα γνωστά πενταψήφια νούμερα παροχής πολυμεσικών υπηρεσιών σχεδιάζει η ΕΕΤΤ μετά από πολλές καταγγελίες συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ