.
.
.
.
.

Τρίτη, 03 Μαρτίου 2020

Το 5ο Γυμνάσιο Καρδίτσας παρόν στη γιορτή πολυγλωσσίας

Στο πλαίσιο του εορτασμού της "πολυγλωσσίας", την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, οι μαθητές του τμήματος υποδοχής του 5ου Γυμνασίου Καρδίτσας έλαβαν μέρος στην εκδήλωση που οργανώθηκε από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας, την Αναπτυξιακή Καρδίτσας ΑΝΚΑ ΑΕ και την UNISEF στο χώρο του 4ου Γυμνασίου Καρδίτσας.

Κοπή πίτας και βραβεύσεις στην γιορτή της ΕΠΣΚ (+Φώτο +Βίντεο)

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 3 Μαρτίου η κοπή πίτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας και η γιορτή του ποδοσφαιριστή και του διαιτητή, με βραβεύσεις Σωματείων και προσώπων που  διέπρεψα στο χώρο του ποδοσφαίρου τόσο τη χρονιά που πέρασε όσο και κατά το παρελθόν.

Ομόφωνες εγκρίσεις απολογισμών - προϋπολογισμού στη Γ.Σ. της ΕΠΣ Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Χωρίς εντάσεις και χωρίς την έκφραση αντιρρήσεων ολοκληρώθηκε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας, το απόγευμα της Τρίτης 3 Μαρτίου σε ξενοδοχείο της πόλης.

Έμαθε αντιπάλους για το Nations League η Εθνική μας

Με το Κόσοβο, την Σλοβενία και την Μολδαβία κληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (3/3) η Εθνική Ομάδα στον 3ο όμιλο της League C του Nations League, οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Νοέμβριο του 2020.

Προμήθεια "μαμούθ" 780.000 μασκών για την προστασία από τον κορονοϊό προχωρά άμεσα η 5η ΥΠΕ

Σε προμήθεια μασκών "μαμούθ" προϋπολογισμού άνω των 500.000 ευρώ για την προστασία από τον κορονοϊό προχωρά η 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας με κατεπείγουσες διαδικασίες.

Εκδήλωση «Open Day» διοργάνωσε το Γυμνάσιο – Λ.Τ. Μαγούλας

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Εrasmus+ KA2 «Dynamic Citizens of Europe» το Γυμνάσιο – Λ.Τ. Μαγούλας διοργάνωσε «Open Day», μία εκδήλωση με θέμα την ιδιότητα του ενεργού πολίτη, «ανοιχτή» σε εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, σε εκπαιδευτικούς, σε μαθητές & μαθήτριες και στους γονείς τους.

78 πολύ μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Θεσσαλίας ενισχύονται μέσω του «Επανεπενδύω»

Συνολικά 78 πολύ μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις ενισχύονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσω του προγράμματος «Επανεπενδύω» για να προχωρήσουν σε νέα επενδυτικά σχέδια που έχουν σχέση με την καινοτομία, την ποιοτική αναβάθμιση προϊόντων και υπηρεσιών, τη συμμετοχή σε εκθέσεις για την ενίσχυση της εξωστρέφειας τους και την πρόσληψη νέου προσωπικού.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ