.
.
.
.

Τρίτη, 05 Μαΐου 2020

Σκόπελος: Κατέληξε ηλικιωμένη που ήταν επιβάτισσα του πλοίου "Πρωτεύς"

Τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης (5/5), ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σκοπέλου από τον πλοίαρχο του "Πρωτεύς", ότι 87χρονη επιβάτης του πλοίου αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και χρήζει ιατρικής φροντίδας.

Υπερψηφίστηκε το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία την Τρίτη (5/5) το βράδυ τόσο επί της αρχής όσο και επί των άρθρων του, το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος για τον εκσυγχρονισμό της περιβαλλοντικής νομοθεσίας και την εναρμόνιση της με το κοινοτικό δίκαιο.

Τρίκαλα: Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή 2ου κολυμβητηρίου στον Άη Γιώργη

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου υπέγραψε τη σύμβαση με την εταιρεία MΑ. CON. STRUCTION, που ανέλαβε την κατασκευή του έργου με τίτλο «Επισκευή και συντήρηση πισίνας και κτηρίων στο πάρκο Αγίου Γεωργίου Δήμου Τρικκαίων»

Ολοκληρώθηκαν οι δηλώσεις ζημιών σε καλλιέργειες σε τρεις Δήμους - Στο Δ. Παλαμά τα μεγαλύτερα προβλήματα

Η κακοκαιρία και οι πλημμύρες που σημειώθηκαν στις αρχές Απριλίου μπορεί να μην προκάλεσαν γενικευμένες ζημιές στις καλλιέργειες αλλά υπήρξε σημαντική μερίδα παραγωγών που είδε τους κόπους της να καταστρέφονται.

Χαρδαλιάς: Κυρώσεις σε όσους δίνουν ποτά με take away

Κατά μερίδας κάφε-μπαρ που πωλούσαν ποτά υπό τους ήχους δυνατής μουσικής σε ορθίους την πρώτη ημέρα μετά την ολοκλήρωση της καραντίνας "έβαλε" στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Τσιόδρας: Κανένας νέος θάνατος και 10 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (5/5)

Κανένα νέο θάνατο στην Ελλάδα και 10 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού φθάνοντας συνολικά τα 2.642 γνωστοποίησε ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας εκπρόσωπος του Υπ. Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας το απόγευμα της Τρίτης 5 Μαΐου.

Ανακοίνωση του 15μελούς του Μουσικού Σχολείου: "Το νομοσχέδιο που κάνει χειρότερο το σχολείο μας δεν περάσει"

Μας έχει κάνει ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση η απόφαση της κυβέρνησης και του Υπουργείου Παιδείας να φέρει Νομοσχέδιο για την Παιδεία εν μέσω πανδημίας και κλειστών σχολείων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ