.
.
.
.

Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021

ΕΦΚΑ: Την Πέμπτη 4 Μαρτίου η εμβόλιμη καταβολή αδειοδωροσήμου σε εργατοτεχνίτες οικοδόμους

Η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021 θα πραγματοποιηθεί εμβόλιμη καταβολή Αδειοδωρoσήμου αποκλειστικά μέσω των Τραπεζών με πίστωση του λογαριασμού, που έχει δηλωθεί από τους εργατοτεχνίτες οικοδόμους.

Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας με αφορμή τα νέα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης των άμεσων νέων μέτρων που θα ισχύσουν στην χώρα, λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας, σας γνωστοποιούμε τα ακόλουθα, όπως προκύπτουν από τις σημερινές δηλώσεις:

Αυτός είναι ο χάρτης Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας που ισχύει από το πρωί της Πέμπτης 4 Μαρτίου

Ο Χάρτης Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τη λοίμωξη COVID-19 κοκκινίζει σε δύο αποχρώσεις από το πρωί (06.00) της Πέμπτης 4 Μαρτίου σε όλη τη χώρα όπως γνωστοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης στη συνέντευξη τύπου ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Ν. Χαρδαλιάς.

Ενέργειες της Πολιτικής Προστασίας για την ανακούφιση των πληγέντων από το σεισμό

Σε συνέχεια της ισχυρής σεισμικής δόνησης μεγέθους 6.0 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε σήμερα στις 12:16, 16 χλμ. νότια της Ελασσόνας, σύμφωνα με την Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, άμεση ήταν η κινητοποίηση όλων των δυνάμεων της υπηρεσίας για την παροχή κάθε συνδρομής προ τους κατοίκους.

Δωρεάν rapid tests την Πέμπτη 4/3 στους Σοφάδες

H Δημοτική Αρχή Σοφάδων, στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία της υγείας των πολιτών και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ προχωρά σε νέους προληπτικούς δωρεάν ελέγχους rapid tests την Πέμπτη 4 Μαρτίου για την πρόληψη και αποτροπή διασποράς του Covid-19.

Χωρίς τηλεκπαίδευση την Πέμπτη 4 Μαρτίου και τα Γυμνάσια & Λύκεια της Π.Ε. Καρδίτσας

Μετά την πρωτοβάθμια και η δευτεροβάθμια εκπαίδευση του νομού μας δεν θα έχει μαθήματα με τηλεκπαίδευση αύριο Πέμπτη 4 Μαρτίου όπως ανακοινώθηκε το βράδυ της Τετάρτης από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας και μετά την έντονη μετασεισμική δραστηριότητα που παρατηρείται από τον ισχυρό σεισμό των 6 Ρίχτερ στο Δαμάσι Λαρίσης.

Χωρίς τηλεκπαίδευση την Πέμπτη 4 Μαρτίου νηπιαγωγεία και Δημοτικά σχολεία της Π.Ε. Καρδίτσας

Οδηγία για να μην λειτουργήσουν ούτε με τηλεκπαίδευση αύριο Πέμπτη (4/3) τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία, δόθηκε προς τους Διευθυντές και τους Προϊσταμένους των σχολείων από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ