.
.
.
.
.

Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2021

Εξαρθρώθηκε οργάνωση που διέπραττε ηλεκτρονικές απάτες πανελλαδικά - 800.000 ευρώ η λεία των δραστών

Εξαρθρώθηκε, μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, εγκληματική οργάνωση, που διέπραττε συστηματικά ηλεκτρονικές απάτες σε όλη την Ελλάδα.

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 3 δικαιούχοι αποζημίωσης για αντικατάσταση της οικοσκευής από την πλημμύρα στις 18/9

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα οικονομικής ενίσχυσης για την αντικατάσταση της οικοσκευής της κύριας κατοικίας εξαιτίας των ζημιών της πλημμύρας στις 18 Σεπτεμβρίου 2020 είχαμε την Τετάρτη (4/11) από το Δήμο Καρδίτσας.

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 61 δικαιούχοι για το επίδομα των 600 ευρώ στους βοηθητικούς χώρους

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα των πρώτων βιοτικών αναγκών (600 ευρώ) που αφορά δικαιούχους βοηθητικών χώρων υπέγραψε την Τρίτη (9/2) ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του "Συντονιστικού Αγώνα για τα Άγραφα" για το συλλαλητήριο-συναυλία της 4ης Ιουλίου

Το Συντονιστικό Αγώνα για τα Άγραφα ευχαριστεί και δημοσίως όλους όσους στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν τον αγώνα μας ενάντια στο ξεπούλημα της οροσειράς των Αγράφων.

Υπό έλεγχο το μέτωπο της πυρκαγιάς στην Αμυγδαλή - Θα χρειασθούν ώρες για την πλήρη κατάσβεση (+Φώτο)

Απόλυτα ελεγχόμενο είναι το μέτωπο της φωτιάς που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 2:30 το μεσημέρι, σε δύσβατη δασική περιοχή, μεταξύ Μορφοβουνίου και Ελληνόπυργου, όπως από νωρίς σας ενημέρωσε το KarditsaLive.Net.

Σοβαρός τραυματισμός χειριστή οχήματος έργου από οβίδα που χτύπησε η τσάπα του στο Δ. Αγράφων

Στην Εντατική νοσηλεύεται ένας 58χρονος χειριστής μηχανήματος έργου, όταν κατά τη διάρκεια έργων σε περιοχή του Δήμου Αγράφων,  η τσάπα του έπεσε πάνω σε κάτι μεταλλικό και ακολούθησε έκρηξη με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του.

Μπαράζ ανανεώσεων ανακοίνωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας με τους καλαθοσφαιριστές Αναγνωστόπουλο Γιώργο , Δαουλάρη Παναγιώτη, Ζωιτσάκο Τρύφωνα, και Παπαϊωάννου Στέφανο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ