.
.
.
.
.

Κυριακή, 08 Αυγούστου 2021

Δίκτυο αλληλεγγύης και αγώνα Καρδίτσας: "Πυρκαγιές: Ακόμα ένα καπιταλιστικό έγκλημα εις βάρος της κοινωνικής πλειοψηφίας"

Εδώ και πολλές μέρες σε όλη τη χώρα καθώς και σε διάφορα μήκη και πλάτη της γης, οι φωτιές κατακαίνε δάση και κατοικημένες περιοχές, με αποτέλεσμα να χάνουμε εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα παρθένων δασών, ζώα, σπίτια και καλλιέργειες. Άμεσος είναι ο κίνδυνος για την ίδια την ζωή ανθρώπων -ήδη μετράμε 1 νεκρό εθελοντή και δεκάδες τραυματίες-.

Χαρδαλιάς: Έως τις 13 Αυγούστου η απαγόρευση μετακίνησης σε δάση και άλση - Ποια η εξέλιξη των πυρκαγιών

Νεότερη ενημέρωση σχετικά με τις πυρκαγιές και την πορεία των επιχειρήσεων πυρόσβεσης στα μέτωπα παρείχε απόψε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, από το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι όπυ μεταξύ άλλων γνωστοποίησε ότι παρατείνεται μέχρι 13 Αυγούστου η απαγόρευση μετακίνησης, διέλευσης ή παραμονής σε δάση, εθνικούς δρυμούς, περιοχές Natura και άλση.

Ζημιές σε πάνω από 1.000 στρέμματα βιομηχανικής ντομάτας στο ν. Καρδίτσας (+Φώτο)

Δεν έχουν τελειωμό οι ζημιές σε καλλιέργειες από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τον τελευταίο χρόνο το Νομό Καρδίτσας, ειδικά από τις σφοδρές χαλαζοπτώσεις και τους παρατεταμένους καύσωνες του καλοκαιριού που διανύουμε.

Περιφέρεια Θεσσαλίας Δ/νση Πολιτικής Προστασίας: Καμπανάκι κίνδυνου για τον κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς από την καύση καλαμιών

Καμπανάκι κινδύνου για τον κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς λόγω της καύσης καλαμιών κρούει η Περιφέρεια Θεσσαλίας- Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας καλώντας τους Δήμους, σε άμεση ετοιμότητα και εφιστώντας την προσοχή αγροτών, κτηνοτρόφων, μελισσοκόμων και όλων των πολιτών στην αυστηρή τήρηση όλων των απαγορευτικών μέτρων που ισχύουν.

Ε.Ο.Δ.Υ. (8/8): 17 νέοι θάνατοι και 1.852 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 7 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 8 Αυγούστου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ