.
.
.
.

Πέμπτη, 09 Σεπτεμβρίου 2021

Απολογισμός πεπραγμένων από τη Δημοτική Αρχή Καρδίτσας - Τι ειπώθηκε από Δήμαρχο και Αντιδημάρχους (+Φώτο +Βίντεο)

Δημόσιος απολογισμός για τα πρώτα δύο χρόνια θητείας της σημερινής Δημοτικής Αρχής του Δήμου Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (9/9) στο αναψυκτήριο Παυσιλύπου.

Επιπλέον θέσεις στα Α.Ε.Ι. για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 για υποψηφίους από Σάμο και Δήμους Ελασσόνας και Τυρνάβου

Καμία περιοχή της Π.Ε. Καρδίτσας που έχει πληγεί από ακραία φυσικά φαινόμενα (πλημμύρες και σεισμούς) δεν περιλαμβάνεται στο ευνοϊκό μέτρο εισαγωγής μαθητών της Γ' Λυκείου του σχολικού έτους 2020-2021 στα ΑΕΙ καθ' υπέρβαση του αριθμού εισακτέων.

Σε καθεστώς ειδικών μέτρων οι Π.Ε. Αργολίδας και Ευρυτανίας - Παραμένουν οι Π.Ε. Αχαΐας, Ηλείας, Μεσσηνίας, Ηρακλείου και ο Δήμος Ικαρίας

Στο επίπεδο 4 (κόκκινο) του Επιδημιολογικού Χάρτη της χώρας εντάσσονται οι Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας και  Ευρυτανίας,

Super League 2021-2022: Μία ομάδα υποβιβάζεται και μία πάει στα μπαράζ

Μία ομάδα θα υποβιβαστεί απευθείας από τη Super League 1 (και αντίστοιχα μία θα ανέλθει απευθείας από την Super League 2) και η προτελευταία θα δώσει αγώνα μπαράζ για την παραμονή όπως αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Ε.Ο.Δ.Υ. (9/9): 43 νέοι θάνατοι και 2.170 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 12 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 9 Σεπτεμβρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ