.
.
.
.

Σάββατο, 01 Ιανουαρίου 2022

Ο Κουτίνιο, κινδυνεύει να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Έμερι επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Βραζιλιάνου

Ο Κουτίνιο απουσίαζε από το παιχνίδι της Βίλα, η οποία έδωσε στον Έμερι ένα ονειρικό ξεκίνημα στην επιστροφή του στην Premier League με τη νίκη 3-1 επί της φαβορί 20bet Γιουνάιτεντ στο Villa Park.

Τιμή Ripple: Πότε Είναι η Καλύτερη Στιγμή Να Αγοράσετε XRP;

Σε εννοιλογικό επίπεδο, είναι πολύ απλό να βγάλετε κέρδος από τις συναλλαγές με Ripple. Η διαδικασία δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερη: Απλά αγοράστε νομίσματα XRP όταν η τιμή του Ripple είναι χαμηλή και πουλήστε τα όταν η τιμή είναι υψηλή.

Χρήσιμες Συμβουλές για Επιλογή Βαπτιστικού Σταυρού

Ένα από τα πιο συμβολικά κοσμήματα, με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία, ο βαπτιστικός σταυρός, είναι ένα κειμήλιο που ειδικά στην Ελλάδα, η χρήση του είναι ευρέως διαδεδομένη καθώς συνοδεύει κάθε νέα ύπαρξη την ημέρα της βάπτισης της.

2+1 Απλοί Τρόποι για να Αποκτήσετε το Σώμα των Ονείρων σας

Όλοι έχουμε ονειρευτεί έστω μια φορά στην ζωή μας το πως θα θέλαμε να μοιάζει το σώμα των ονείρων μας. Φυσικά το συγκεκριμένο όνειρο, είναι κάτι που μπορεί να πραγματοποιηθεί, καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση και πολύ δουλειά.

Ε.Ο.Δ.Υ. (01/01): 59 νέοι θάνατοι και 30.010 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 382 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 1 Ιανουαρίου 2022 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ