.
.
.
.
.

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022

Η θέση της Λαικής Συσπείρωσης Θεσσαλίας, για το ενεργειακό ζήτημα

Με αφορμή πρόταση ψηφίσματος για το ζήτημα της ενέργειας, που κατατέθηκε από την παράταξη της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, η Λαική Συσπείρωση, δημοσιοποιεί τη δική της θέση.

Tην Κυριακή 16 Οκτωβρίου, η υπέρ πεσόντων εκδήλωση - επιμνημόσυνη δέηση, στην Οξυά

Η εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας/Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και τη στήριξη του Δήμου Μουζακίου και αποτελεί ελάχιστη ένδειξη τιμής για εκείνους που θυσιάστηκαν για την πατρίδα, θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής του οικισμού Πλατάνια Οξυάς, γενέτειρα του Απόστολου Καραβίδα, πρώτου από το νομό Καρδίτσας πεσόντα στον πόλεμο του 1940.

«Έκοψε» τις εκπτώσεις τελών εμποροπανήγυρης για δημότες η Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Δεν θα ισχύσουν τελικά οι εκπτώσεις 15% έως και 50% στα τέλη της ετήσιας εμποροπανήγυρης για δημότες του Δήμου Καρδίτσας που θα συμμετάσχουν σ’ αυτή, όπως προέβλεπε η απόφαση με θέμα «Kαθορισμός τελών για την ετήσια παραδοσιακή εμποροπανήγυρη» που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας στη συνεδρίαση που πραγματοποίησε στις 20 Σεπτεμβρίου.

Δράση του 3ου Νηπιαγωγείου Παλαμά με το "Βοήθεια στο Σπίτι" του Δήμου Παλαμά

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας (1 Οκτωβρίου) καθώς και την έναρξη του πρώτου θεματικού κύκλου των εργαστηρίων δεξιοτήτων που αφορά τα επαγγέλματα, το 3ο Νηπιαγωγείο Παλαμά, σε συνεργασία με την ομάδα του «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Παλαμά, προχώρησαν σε μια κοινή δράση, δίνοντας χαρά σε μικρούς και μεγάλους!

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις σήραγγες Στυλίδας 11-13/10 και 18-20/10

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή της Στυλίδας, για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των τοπικών σηράγγων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ