.
.
.
.
.

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022

Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση καλεί την Τετάρτη (12/10) ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας

Συναδέλφισσες/οι,

Έχοντας υπόψη, το έγγραφο της ΔΟΕ για πραγματοποίηση Έκτακτων Γενικών Συνελεύσεων, το Δ.Σ του Συλλόγου μας σας καλεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 12-10-2022 στο 10ο Δημοτικό Σχολείο στις 5:30 μμ.

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Στήριξη στον αγώνα και στα δίκαια αιτήματα των βιοπαλαιστών αγροτών του Δήμου Τυρνάβου

Η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας, με την παρουσία του επικεφαλής της Τάσου Tσιαπλέ, στην σημερινή (11/10/22) κινητοποίηση των αγροτών και των αγροτικών συλλόγων του Δήμου Τυρνάβου έξω από την περιφέρεια Θεσσαλίας, εξέφρασε την στήριξη στον αγώνα και στα δίκαια αιτήματα που διεκδικούν, για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις σοβαρές αρνητικές συνέπιες που δημιουργούν οι αντιλαϊκές πολιτικές της Ε.Ε και των αστικών κυβερνήσεων σήμερα και διαχρονικά.

Υ.Π.ΕΝ.: Εγκρίθηκαν οι πρώτοι πίνακες αποτελεσμάτων για τις αιτήσεις του «Εξοικονομώ 2021»

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοινώνει:

  1. Την έγκριση του 1ου πίνακα Οριστικών αποτελεσμάτων, που αφορά σε 28.119 εγκεκριμένες αιτήσεις στο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021».

Δ.Π.Ε. Καρδίτσας: "Περίσσευμα" 900 σχολικών γευμάτων έφεραν οι υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 11 Οκτωβρίου η διαδικασία συλλογής υπευθύνων δηλώσεων, γονέων και κηδεμόνων, για συμμετοχή στο πρόγραμμα σχολικών γευμάτων, στα 25 σχολεία του ν. Καρδίτσας που θα εφαρμοσθεί.

Λαϊκή Συσπείρωση: Κινδύνευσε ανθρώπινη ζωή από την ολιγωρία Δ. Παλαμά και Περιφέρειας

Ως Λαϊκή Συσπείρωση αναδείξαμε προς όλες τις κατευθύνσεις το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί εδώ και δύο χρόνια από την καταστροφική πλημμύρα του ΙΑΝΟΥ, σε ένα τμήμα του δρόμου από την Λεύκη προς Πασχαλίτσα.

Πανηγυρικό κλίμα στην εκδήλωση του Α.Σ. Καρδίτσας για την παρουσίαση ομάδας - φανέλας - χορηγών (Φωτο +Βίντεο)

Σε πανηγυρικό κλίμα παρουσία πλήθους κόσμου μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (11/10) στο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας «Γιάννης Μπουρούσης» η εκδήλωση που διοργάνωση ο Α.Σ. Καρδίτσας για τη  παρουσίαση της ομάδας της νέας φανέλας του και τους χορηγούς που στηρίζουν την ΚΑΕ την φετινή χρονιά, όπου η Καρδιτσιώτικη ομάδα θα συμμετάσχει στην Basket League.

Δημ. Συμβούλιο Σοφάδων: Αντιπαράθεση για έργα έφερε η αναμόρφωση του προϋπολογισμού

Η 12η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου Σοφάδων, τάραξε τα νερά μίας κατά τα άλλα πολύ ήρεμης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου του ομώνυμου Δήμου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ