.
.
.
.

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022

Κέντρο Γυναικών Καρδίτσας: «Γυναίκες ορατές στις πόλεις» Εκδήλωση στην Καρδίτσα

Το Κέντρο Γυναικών και ο Δήμος Καρδίτσας σας προσκαλούν την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στις 12:00 - 14:00 στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ στην Καρδίτσα, σε ενημερωτική εκδήλωση, όπου θα συζητηθεί το ζήτημα της ορατότητας των γυναικών και της ανάδειξης των αναγκών τους στους προϋπολογισμούς και τις αποφάσεις για πολιτικές και προγράμματα, σε εθνικό, αλλά και σε τοπικό επίπεδο.

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Σπύρου Γ. Χείλαρη

Τελούμε το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, αδερφού και θείου Σπύρου Γ. Χείλαρη.

Συνάντηση των Εργαζομένων του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» Δ. Μουζακίου με τον Δήμαρχο Θ. Στάθη

Με το Δήμαρχο Δ. Μουζακίου κ. Θεοφάνη Στάθη συναντήθηκαν στο Δημαρχείο οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια Στο Σπίτι» που απασχολούνται στο Δήμο, προκειμένου να ζητήσουν την παρέμβασή του για να προωθηθεί από την κυβέρνηση νομοθετική ρύθμιση, «ώστε να μην μείνει κανένας συνάδελφός τους χωρίς δουλειά», όπως είπαν χαρακτηριστικά.

Ο Υφυπουργός κ. Χρ. Τριαντόπουλος στον ΤΟΕΒ Ταυρωπού

Με αφορμή την ανακοίνωση της Α’ Φάσης δημοπράτησης του νέου κλειστού δικτύου άρδευσης του ΤΟΕΒ Ταυρωπού Καρδίτσας, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΤΟΕΒ Ταυρωπού υποδέχτηκαν στα γραφεία του Οργανισμού τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Χρήστο Τριαντόπουλο.

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Έναρξη διήμερου Συνεδρίου με θέμα «Εναλλακτικός και Βιώσιμος Τουρισμός στη Θεσσαλία» την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου

Ξεκινά την Πέμπτη 9.45 π.μ. στο Μορφοβούνι διήμερο Συνέδριο, με θέμα «Εναλλακτικός και Βιώσιμος Τουρισμός στη Θεσσαλία».

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ