.
.
.
.
.

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022

Δημ. Παπακώστας: "ΚαστροΜονάστηρο Μεταμόρφωσης Σωτήρος Βραγκιανών: Με ευλογία κ.κ. Τιμοθέου ξεκίνησε το έργο ανάδειξης τοιχογραφιών & τέμπλου"

Το ...θαύμα εγένετο !!!

Με την μεγάλη δωρεά -προσφορά του Πατριώτη Βραγκιανίτη Γιατρού μας Φάνη Χριστ. Στάθη και την ευλογία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη κκ Τιμοθέου εκκίνησαν οι εργασίες ανάδειξης -συντήρησης των σπάνιας αξίας τοιχογραφιών αρχικά και του ιερού τέμπλου σε δεύτερη φάση στην Ι Μ Σωτήρος, που κτίστηκε πριν 400 χρόνια και κηρύχθηκε Διατηρητέο Μεταβυζαντινο Μνημείο με επίσημη πράξη του Υπ Πολιτισμού.

Δίωξη για κακούργημα σε δύο αστυνομικούς που κατηγορούνται για τον βιασμό 19χρονης

Με τις κατηγορίες του ομαδικού βιασμού και της παράβασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων οδηγήθηκαν ενώπιον ανακριτή οι δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, τους οποίους κατήγγειλε 19χρονη ότι την βίασαν στο ΑΤ Ομόνοιας.

Μαθητές του 1ο Δ.Σ. Καρδίτσας ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα «Ζω καλύτερα – γνωρίζω - προσέχω το σώμα και τα δόντια μου»

Στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος «Ζω καλύτερα – γνωρίζω - προσέχω το σώμα και τα δόντια μου» πραγματοποιήσαν οι μαθητές του Γ1 και Γ2 του 1ου Δημ. Σχολείου Καρδίτσας επίσκεψη στις 13-10-2022 στην Παιδική βιβλιοθήκη «Λάκα Ματζιάρα» και έκαναν διάφορες δραστηριότητες με τον υπεύθυνο βιβλιοθήκης κ. Θανάση Κουρόγλου.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών 16-17 Οκτωβρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022, θα μεταβεί στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, όπου θα μετάσχει στην πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία για να ευχηθεί στον νεοχειροτονηθέντα Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ