.
.
.
.
.

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022

Στη Ρουμανία εκπαιδευτικοί του Εσπερινού Γυμνασίου - Λ.Τ. Καρδίτσας στο πλαίσιο προγράμματος Erasmus+

Από τις 03 έως και την 07 Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη πενθήμερη συνάντηση στο πλαίσιο του εγκεκριμένου ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ με τίτλο «Keep Calm and Stop Bullying» και κωδικό αριθμό: 2020-1-ES01-KA229-082391. Τέσσερις εκπαιδευτικοί του Εσπερινού Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις Καρδίτσας μετακινήθηκαν στην πόλη Lugoj της Ρουμανίας.

Το πρόγραμμα "Φιλία σε κάθε ηλικία" θα υλοποιήσει ο Δήμος Αργιθέας

Την υπογραφή συμφώνου συνεργασίας μεταξύ του Δ. Αργιθέας και  του Ινστιτούτου PROLEPSIS, με αντικείμενο το πρόγραμμα «Φιλία σε κάθε Ηλικία», αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο του ορεινού Δήμου του νομού μας.

EDUtech Europe 2022: Συμμετοχή της Προϊσταμένης Εκπαιδευτικών Θεμάτων της ΔΔΕ Καρδίτσας κ. Γεωργίας Κωνσταντίας Καραγιάννη, στην κορυφαία Ευρωπαϊκή Διοργάνωση για την εκπαίδευση

Η τεχνολογία αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο μαθαίνουμε, τι μαθαίνουμε και πού μαθαίνουμε. Τα σχολεία, τα πανεπιστήμια και οι εκπαιδευτικοί σε όλο τον κόσμο ασχολούνται ενεργά με την αναζήτηση ιδεών, έμπνευσης και λύσεων.

Παράσταση Καραγκιόζη για τα παιδιά των μελών του Συλλόγου Τριτέκνων ν. Καρδίτσας

Ο Σύλλογος Τριτέκνων  N. Καρδίτσας διοργανώνει για τα παιδιά των μελών του Συλλόγου ψυχαγωγική εκδήλωση - δωρεάν παράσταση Καραγκιόζη- από το θέατρο σκιών του Μάκη Χάρμπα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας, Ιεζεκιήλ 44 την Κυριακή 16 Οκτώβρη και ώρα 6:30 το απόγευμα!

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ