.
.
.
.
.

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022

Ανοιχτή Συνέλευση: "Αλληλεγγύη στους 17 συναγωνιστές και υπερασπιστές των Αγράφων"

Στου Φθινοπώρου τα μισά βρισκόμαστε ήδη, αφήνοντας πίσω μας την πρώτη δίκη που δικαίως κατέληξε στην αθώωση των 4 συναγωνιστών μας, οι οποίοι συμμετείχαν στην κινητοποίηση του Αυγούστου 2019 στο Δημαρχείο Καρδίτσας.

Ξεκίνησε να υλοποιείται η δράση «Παίζουμε με τη διατροφή» από το Σύλλογο Τριτέκνων Καρδίτσας (+Φωτο +Βίντεο)

Η ευαισθητοποίηση γονέων και παιδιών για θέματα υγιεινής διατροφής είναι ο στόχος της δράσης «Παίζουμε με τη διατροφή» που ξεκίνησε να υλοποιεί ο Σύλλογος Τριτέκνων Καρδίτσας με χρηματοδότηση του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου στο πλαίσιο του πέμπτου κύκλου του προγράμματος «Σημεία Στήριξης».

Στη «χώρα του ποτέ» με την συνοδεία νεραϊδών θα μας ταξιδέψει το φετινό «Μαγεμένο Δάσος» στο Παυσίλυπο

Ένας ακόμα πολύ αγαπημένος παιδικός ήρωας, θα προστεθεί σε όλους εκείνους που συνθέτουν την «παραμυθοχώρα» του εορταστικού Παυσιλύπου, που τα Χριστούγεννα μετατρέπεται σε Μαγεμένο Δάσος.

Οι πληρωμές από ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ την εβδομάδα 17-21 Οκτωβρίου

Συνολικά 75,5 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε πάνω από 109.000 δικαιούχους, κατά την εβδομάδα 17-21 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e-ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Κρήτη: Νεκρή η 49χρονη που αναζητούνταν μετά την κακοκαιρία στην Αγία Πελαγία - Ανασύρθηκε η σορός της από τη θάλασσα

Εντοπίστηκε μέσα στη θάλασσα, το πρωί της Κυριακής (16/10), η 49χρονη γυναίκα που αγνοούνταν από χθες, στην Αγία Πελαγία, μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας που σάρωσε τα πάντα στο διάβα της...

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ