.
.
.
.
.

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022

Συνελήφθησαν δύο "ποντικοί" στη Λάρισα

Συνελήφθησαν την Κυριακή (16/10) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, δύο άνδρες, κατά περίπτωση, για απόπειρα κλοπής, κλοπή, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων.

Παραμένουν μέχρι 19 Δεκεμβρίου οι συμβασιούχοι που προσλήφθηκαν λόγω COVID-19 στο Δήμο Καρδίτσας

Παράταση μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου 2022 πήρε η θητεία των συμβασιούχων που είχαν προσληφθεί λόγω των αναγκών που προέκυψαν λόγω COVID-19, στον Δήμο Καρδίτσας.

ΕΑΣΥ Καρδίτσας: "Βράβευση συναδέλφων μας και το ανεκπλήρωτο χρέος της πολιτείας προς το αστυνομικό προσωπικό"

Κύρια αποστολή μας ως εκπρόσωποι εργαζομένων σε ένα από τα δυσκολότερα επαγγέλματα, είναι πρωτίστως η διαφύλαξη των εργασιακών μας δικαιωμάτων που κατακτήθηκαν μέσα από αγώνες, η υπεράσπιση και η στήριξη των συναδέλφων μας σε δύσκολες υπηρεσιακές καταστάσεις, ιδιαίτερα όταν αυτές βρίθουν από φτιαχτά και μεγαλοποιημένα περιστατικά που εξυπηρετούν τους σκοπούς των δημιουργών τους.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη στην Αργιθέα

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (17/10) από τη Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού το ακριβές πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στην Αργιθέα όπως σας είχε ενημερώσει σχετικά την περασμένη εβδομάδα το KarditsaLive.Net.

Συμφωνία για κατασκευή νέων κτιρίων για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και χρηματοδότηση ερευνητικών προγραμμάτων

Την κατασκευή νέου Αμφιθεάτρου και νέου Ερευνητικού-Πειραματικού Εργαστηρίου στο συγκρότημα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  Βιόπολις στη Λάρισα  χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας,  όπως ανακοίνωσαν σε Συνέντευξη Τύπου ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ζήσης Μαμούρης.

«Συν» 662 μισθωτοί το Σεπτέμβριο… γύρισαν θετικό το ισοζύγιο του 9μηνου στο ν. Καρδίτσας!

Ανατροπή των αρνητικών στοιχείων του πρώτου 7μήνου, όσον αφορά τη μισθωτή εργασία στον νομό Καρδίτσας και το  αρνητικό πρόσημο στο ισοζύγιο προσλήψεων-αποχωρήσεων έχουν φέρει τα στοιχεία ττου συστήματος «Εργάνη» του τελευταίου διμήνου και ιδιαίτερα του Σεπτεμβρίου που ανακοινώθηκαν σήμερα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ