.
.

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022

Ν.Ε. Καρδίτσας ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ.: "Η κυβέρνηση βάζει «λουκέτο» στο πρόγραμμα «ΕΣΤΙΑ». Άλλη μια πολιτική υποβάθμισης του ανθρωπιστικού προφίλ της χώρας"

Στην πολυετή εφαρμογή του το πρόγραμμα «ΕΣΤΙΑ» αγκαλιάστηκε σε όλη τη χώρα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες,

Πεντάμηνη ρύθμιση για τα χρέη της Watt & Volt προς τον Δήμο Καρδίτσας

Χρέος 100.000 ευρώ της εταιρείας Watt & Volt προς τον Δήμο Καρδίτσας θα ρυθμιστεί μέσω δόσεων μετά από σχετική πρόταση της εταιρείας, και αφού προηγήθηκε άσκηση ενδίκων µέσων για την καθυστέρηση απόδοσης δημοτικών τελών από εταιρείες παροχής ενέργειας.

Πανελλήνιο Σωματείο Πληρωμάτων Ασθενοφόρων Κέντρων Υγείας HELLAS ΕΜΤΚΥ: Ενημερωτική Συνάντηση Ταμία Σωματείου στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας

Ένας από τους βασικούς στόχους του σωματείου μας “Πανελλήνιο Σωματείο Πληρωμάτων Ασθενοφόρων Κέντρων Υγείας HELLAS ΕΜΤΚΥ” είναι η ενεργοποίηση των μελών μας ανά Περιφέρεια, μέσα από την δυνατότητα δημιουργίας ενεργών ομάδων για την ανάδειξη των κατά τόπους προβλημάτων.

Β. Τσιάκος: Δέσμευση Αυγενάκη για πρόσληψη πρωταθλητών Ευρώπης στο δημόσιο - Θα αναζητηθούν τρόποι για απασχόληση της Αντ. Ντρισμπιώτη

"Ο υφυπουργός Αθλητισμού με διαβεβαίωσε ότι επίκειται νομοθετική ρύθμιση για να διορίζονται στο δημόσιο και οι πρωταθλητές Ευρώπης".

Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων πληρωμής για τους δικαιούχους του Προγράμματος ΑΝΑΣΑ ΙΙ

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας (24-27 Οκτωβρίου 2022) ενεργοποιείται στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (Π.Σ.Κ.Ε.) η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής του Αιτήματος Καταβολής ενίσχυσης από τους δικαιούχους επιχειρηματίες, προκειμένου να ξεκινήσει η εκταμίευση του προγράμματος ενίσχυσης πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων  ΑΝΑΣΑ ΙΙ.

Περιφέρεια Θεσσαλίας και Χαμόγελο του Παιδιού ενώνουν δυνάμεις για σειρά δράσεων εθελοντικής αιμοδοσίας και ενημέρωσης για τα δικαιώματα των παιδιών

Πολυήμερη δράση εθελοντικής αιμοδοσίας καθώς και δράσεις εκπαίδευσης και επιμόρφωσης για μικρούς και μεγάλους σχετικά με τα δικαιώματα των παιδιών διοργανώνουν στη Λάρισα το «Χαμόγελο του Παιδιού» και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, με τη συνδρομή του Τμήματος Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

"Κλείδωσε" για 11 Νοεμβρίου η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας για την υγεία

Την ημερομηνία και τον χώρο που θα διεξαχθεί η διευρυμένη ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας για την υγεία, ανακοίνωσε ο πρόεδρος κ. Θωμάς Κόντος κατά την συνεδρίαση του Σώματος, την Τρίτη 18 Οκτωβρίου.

Δήμος Καρδίτσας: Κονδύλια από το "Αντ. Τρίτσης" κατευθύνονται στην αγροτική οδοποιία

Σημαντικά κονδύλια από αυτά που δικαιούται ο Δήμος Καρδίτσας μέσω του προγράμματος "Αντώνης Τρίτσης" θα απελευθερωθούν για να μπορέσει να ενταχθεί το μείζονος σημασίας έργο της αγροτικής οδοποιίας.

Β. Τσιάκος: Πέφτει άσφαλτος στην Χαρίτου - Πρόταση Σβάρνα για απαλλαγή τελών των καταστημάτων

Το ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net επιβεβαίωσε ο δήμαρχος Βασίλης Τσιάκος ανακοινώνοντας στο δημοτικό συμβούλιο ότι αύριο Τέταρτη θα γίνει η ασφαλτόστρωση της συγκεκριμένης οδού.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ