.
.
.
.

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022

Σωτήρης Παπαγεωργίου: «Θλιβερή η εικόνα των Νοσοκομείων στην Επαρχία και ιδιαίτερα στην Καρδίτσα»

Στη μακρά λίστα των νοσοκομείων που βρίσκονται ένα βήμα πριν από τη λειτουργική κατάρρευση έχει ενταχθεί το τελευταίο διάστημα και το Νοσοκομείο Καρδίτσας.

Στις 4 του Σαββάτου (22/10) το τζάμπολ του ΑΣΚ στην Πάτρα

Η συνάντηση Απόλλων Πατρών – Καρδίτσα για την 3η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League θα πραγματοποιηθεί στο Κ.Γ Απόλλων Πατρών το προσεχές Σάββατο 22/10 με ώρα έναρξης τις 16.00 – αντί για τις 17.00 που είχε ανακοινωθεί αρχικά - και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ-3 (αντί για το ERTFLIX ΕΡΤ SPORT1).

Σε εξέλιξη η κατασκευή της νέας οδογέφυρας στον Ξηριά στο ύψος του Ιδρύματος «Άσπρες Πεταλούδες»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή νέας οδογέφυρας επί του χειμάρρου Ξηριά στο σημείο όπου ενώνεται η συνοικία Νέο Δέλτα Νέας Ιωνίας με το Ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες».

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο ευρωπαϊκό συνέδριο GEGS για το ψηφιακό μέλλον της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και επαγγελματικής συμβουλευτικής

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου GEGS - e guidance stories πραγματοποιήθηκε στη Σαρδηνία της Ιταλίας ευρωπαϊκό συνέδριο με θέμα τις ενεργές πολιτικές  που αφορούν στην συνεχιζόμενη εκπαίδευση  και  στην αγορά εργασίας.

Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Ανακοίνωση για τη Συμμετοχή στη Γενική Απεργία στις 9 Νοεμβρίου

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μαζί με τα έξοδα που αυξάνονται, βλέπουν και το μειωμένο τζίρο και τη δυσκολία που έρχεται από τις ανατιμήσεις και αυτόν τον δύσκολο Χειμώνα.

Υπεγράφη η απόφαση για την πρόσληψη 11 συμβασιούχων από τον Δήμαρχο Παλαμά

Ο Δήμαρχος Παλαμά υπέγραψε την απόφαση για την πρόσληψη 11 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 10 Υπαλλήλων Καθαριότητας Κλάδου ΥΕ Εργατών και 1 οδηγού μηχανήματος έργου (jcb,φορτωτή).

Ο Όλυμπος υποψήφιος για ένταξη στον κατάλογο Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής και Φυσικής Κληρονομιάς της UNESCO

Στην υποβολή του προκαταρκτικού φακέλου υποψηφιότητας του Ολύμπου για την ένταξη στον κατάλογο Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής και Φυσικής Κληρονομιάς της UNESCO προχώρησε το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και τον Οργανισμό Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.).

Πτώση μονοκινητήριου αεροπλάνου στην Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας. Νεκρός ο πιλότος (+Βίντεο)

Η πτώση ενός μονοκινητήριου αεροσκάφους στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας προκάλεσε συναγερμό στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι της Τετάρτης (19/10).

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ