.
.
.
.
.

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Καρδίτσας: Η αξία του δημόσιου συστήματος Υγείας είναι ανεκτίμητη και πρέπει να διαφυλαχτεί και ενισχυθεί!

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας καταρρέει και τα νοσοκομεία μένουν χωρίς γιατρούς, μετά το κύμα παραιτήσεων και φυγής των γιατρών στα ιδιωτικά κέντρα και στο εξωτερικό.

«Συν» 500.000 ευρώ για πρόσθετες εργασίες του νότιου περιφερειακού της Καρδίτσας

Συμπληρωματική σύμβαση εργασιών συνολικού ποσού 501.539,98 ευρώ για την κάλυψη πρόσθετων εργασιών, του έργου «Παράκαμψη πόλεως Καρδίτσας: Κατασκευή Τμήματος από έξοδο προς Αγιοπηγη έως έξοδο προς Μητρόπολη», οι οποίες δεν περιλαμβάνονταν στο αρχικό ανατεθέν έργο με την συναφθείσα σύμβαση ύψους 3.357.015,32 ευρώ, αλλά  κατέστησαν αναγκαίες λόγω απροβλέπτων περιστάσεων κατά την εκτέλεση του έργου, ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη σημερινή (21/10) της συνεδρίαση.

Ιερά Αγρυπνία το απόγευμα του Σαββάτου (22/10) στο Μετόχι του Αγίου Σεραφείμ

Γίνεται γνωστόν, ὅτι ἐπὶ τὴ ἱερὰ μνήμη τοῦ Ἁγίου Ἰακώβου τοῦ Ἀδελφοθέου, τὸ Σάββατον 22 Ὀκτωβρίου 2022 καὶ ὥραν 20:00, στὸ Ἱερὸν Μετόχιον τοῦ Ἁγίου Σεραφεὶμ θὰ τελεσθεῖ Ἱερὰ Ἀγρυπνία καὶ ἡ ἀρχαιοπρεπὴς Θεία Λειτουργία τοῦ Ἁγίου.

Αστ. Βασιλάκος: "Εκτός ελέγχου ...η διαχείριση αποβλήτων στο Μουζάκι"

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες

Δεν τιμούν τον πολιτισμό μας και δεν προστατεύουν τη Δημοσία Υγεία οι εικόνες των επικίνδυνων αποβλήτων που αντικρίζουμε στο Μουζάκι και στο χώρο που καθημερινά αθλείται και κινείται η νεολαία μας βορειοανατολικά δίπλα, μέσα κι έξω από το Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο.

Μοίρασε χρήματα το ΥΠ.ΕΣ. σε δήμους για τα αδέσποτα ζώα - "Εκτός νυμφώνος" σταθερά οι Δήμοι της Π.Ε. Καρδίτσας

Άλλα 5 περίπου εκατ. ευρώ σε 31 Δήμους μοίρασε σήμερα (21/10) το Υπουργείο Εσωτερικών για την προστασία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, τα οποία αυξάνουν σε συνολικά 10 εκατ. ευρώ το ποσό που έχει διατεθεί στην Αυτοδιοίκηση από το Πρόγραμμα "Άργος".

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ