.
.
.
.
.

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022

Αποστραγγιστική τάφρος για την προστασία του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Καρδίτσας

Σε έγκριση δαπάνης 34.906 ευρώ, που θα βαρύνει τις πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων από Εθνικούς Πόρους του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, προχώρησε η εφορεία αρχαιοτήτων Καρδίτσας, προκειμένου να κατασκευαστεί αποστραγγιστική τάφρος, στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καρδίτσας.

1ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας: 4η Συνάντηση Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Άγνωστες Ηρωίδες»

Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Καρδίτσας, πιστό στην ευρωπαϊκή του πορεία, ταξίδεψε στην Εσθονία για το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ με τίτλο: "Unknown HERoines" δηλαδή «Άγνωστες Ηρωίδες» και κωδικό 2020-1-PL01-KA229-081548.

Ψήφισμα συμπαράστασης στους υγειονομικούς σε αναστολή από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκπ/κων Π.Ε Καρδίτσας καλεί την κυβέρνηση να σταματήσει τον εμπαιγμό των πολιτών και την καλλιέργεια διχαστικού κλίματος με τη μορφή διακρίσεων εις βάρος των μη εμβολιασμένων εργαζόμενων.

Γ Εθνική μπάσκετ: Συνέχισαν με νίκες Γ.Σ. Σοφάδων και Τιτάνες Παλαμά

Νικηφόρα συνέχισαν την 3η αγωνιστική Γ.Σ. Σοφάδων και Τιτάνες Παλαμά με την πρώτη μάλιστα να διατηρεί το αήττητο στο πρωτάθλημα οδηγώντας τη βαθμολογική κούρσα μαζί με τα Ιωάννινα.

Διπλό self-test για COVID-19 και εποχική γρίπη και στα φαρμακεία της Καρδίτσας

Ο COVID-19 έβαλε τα self-test στην καθημερινότητά μας και, για να λέμε την αλήθεια, όλοι έχουμε ή είχαμε κάποια στιγμή, ένα στο σπίτι μας, για την περίπτωση που εμφανίσουμε συμπτώματα.

Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και Δ.ΥΠ.Α. για την εβδομάδα 24-28 Οκτωβρίου

Την καταβολή των κύριων και των επικουρικών συντάξεων Νοεμβρίου περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ο προγραμματισμός των καταβολών από τον e-ΕΦΚΑ και τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) για την εβδομάδα 24-28 Οκτωβρίου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ