.
.
.
.
.

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022

Εγκαινιάστηκε η έκθεση "Εύζωνες - Οι φύλακες των αφανών" στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας (+Φωτο +Βίντεο)

Τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας “ΕΥΖΩΝΕΣ Ι Οι φύλακες των αφανών”, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (26.10) στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας που θα τη φιλοξενήσει μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη 2 Νοεμβρίου.

Απόλλων Καρδίτσας: "Άδικη ήττα στην παράταση από την ΕΑΛ για τον Απόλλωνα Καρδίτσας"

Μία παλικαρίσια εμφάνιση πραγματοποίησε στο κλειστό του Αλκαζάρ ο Απόλλων Καρδίτσας, ο οποίος ηττήθηκε με 81-74 στην παράταση (κ.α. 67-67) από την ΕΑΛ, για την 3η αγωνιστική του 2ου Ομίλου στην Α2 ΕΣΚΑΘ.

Ημερίδες για το παραεμπόριο και τη φορολόγηση των αγροτών θα διοργανώσει το Επιμελητήριο Καρδίτσας

Το παραεμπόριο, στις διάφορες μορφές του που πλήττει την υγιή επιχειρηματικότητα δημιουργώντας συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού, απασχόλησε για μια ακόμα φορά το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Καρδίτσας κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής του (25/10) συνεδρίασης

Αποκαταστάσεις ζημιών του «Ιανού» στην Κρυοπηγή

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται αυτές τις ημέρες από ανάδοχο εργολάβο, εκτεταμένες εργασίες αποκατάστασης ζημιών που προκλήθηκαν από τον κυκλώνα «Ιανό» στην Τοπική Κοινότητα Κρυοπηγής, στο πλαίσιο έκτακτης επιχορήγησης ύψους 1 εκατ. ευρώ που έλαβε ο Δήμος Μουζακίου από το Υπουργείο Εσωτερικών για όλο το Δήμο.

Basket League: Αναβλήθηκε ο αγώνας του ΑΣΚ με τον Προμηθέα - Τι θα γίνει με τα εισιτήρια που ήδη έχουν αγοραστεί

Δεν θα αγωνιστεί τελικά ο Α.Σ. Καρδίτσας το προσεχές Σάββατο (29/10) απέναντι στον Προμηθέα καθώς η διοργανώτρια ανέβαλε το παιχνίδι μετά από ατό αίτημα της φιλοξενούμενης ομάδας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ