.
.
.
.
.

Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2022

Τ. Τσιαπλές: Τα Αμερικανικά ελικόπτερα στο Στεφανοβίκειο και τα drones MQ-9 «Reaper» στην 110 Π.Μ στη Λάρισα, άμεσος κίνδυνος για το λαό μας

Τα αμερικανικά ελικόπτερα στο Στεφανοβίκειο, που θα σταθμεύουν στο εξής στην αμερικανική βάση στο Στεφανοβίκειο και τα drones MQ-9 «Reaper» στην επίσης αμερικανική βάση στην 110 Π.Μ στη Λάρισα, που αναβαθμίζονται μετά την ελληνοαμερικανική «στρατηγική συμφωνία», δεν έρχονται για τουρισμό, αλλά αποτελούν άμεσο κίνδυνο για το λαό της Θεσσαλίας και όλης της Ελλάδας, αφού θα επιχειρούν μέχρι και πάνω από τα παράκτια ΝΑΤΟικά κράτη της Μαύρης Θάλασσας.

ΗΠΑ: Συναγερμός στο Πίτσμπουργκ μετά από πυροβολισμούς – Αναφορές για θύματα

Συναγερμός έχει σημάνει στο Πίτσμπουργκ της Πενσιλβάνια στις ΗΠΑ μετά από πυροβολισμούς που «έπεσαν» στην περιοχή Μπράιτεν Χάιτς, με τον ακριβή αριθμό των θυμάτων να είναι – για την ώρα – άγνωστος.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών για την Κυριακή 30 Οκτωβρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καρδίτσης.

Θεσσαλονίκη: Θανάσιμος τραματισμός 27χρονης μετά από παράσυρση από αυτοκίνητο

Υπέκυψε στα τραύματά της η 27χρονη που παρασύρθηκε το πρωί της Παρασκευής (28/10) από ΙΧ αυτοκίνητο, καθώς κινείτο πεζή στην περιοχή της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ