.
.
.
.
.

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022

Ταυτοποιήθηκε 45χρονος αλλοδαπός για τον βιασμό 34χρονης στο Παλαιό Φάληρο

Ένας 45χρονος Αλβανός φέρεται να είναι, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο δράστης του βιασμού 34χρονης, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, 23 Οκτωβρίου, στο Παλαιό Φάληρο και της απόπειρας βιασμού άλλης γυναίκας, λίγες ώρες νωρίτερα, στην ίδια περιοχή.

Ν. Κορέα: Τουλάχιστον 146 νεκροί από ποδοπατήματα σε εορταστική εκδήλωση για το Χάλογουιν (+Βίντεο)

Σε 146 ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών από ποδοπατήματα κατά τη διάρκεια εορταστικών εκδηλώσεων για το Χάλογουιν σε μια κεντρική συνοικία πρωτεύουσα Σεούλ, ενώ 150 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, ανέφερε ένας αξιωματούχος των πυροσβεστικών δυνάμεων, σε νέο απολογισμό της τραγωδίας.

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου η κηδεία της Αντιγόνης Τσιούτσιου

Κηδεύεται την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 1.00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγ. Σοφίας, Ιωάννου του Χρυσοστόμου & Σπυρίδωνος Καρδίτσας η Αντιγόνη Τσιούτσιου, συνταξιούχος διδασκάλισσα και μεγάλης ευεργέτιδας της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, ετών 97.

Ευχαριστήρια επιστολή - κάλεσμα σε κινητοποιήσεις από την Αγωνιστική Ενότητα Συνταξιούχων Δημοσίου

Μετά την εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση των συνταξιούχων του Δημοσίου Νομού Καρδίτσας θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συνταξιούχους που συμμετείχαν με την παρουσία τους στην όλη διαδικασία.

Η Μόσχα αναστέλλει τη συμμετοχή της στη συμφωνία εξαγωγής προϊόντων από τα λιμάνια της Ουκρανίας

Η Ρωσία αναστέλλει τη συμμετοχή της στη συμφωνία εξαγωγής αγροτικών προϊόντων από τα λιμάνια της Ουκρανίας, μετά τις επιθέσεις που δέχτηκε ο στόλος της στην Κριμαία, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας, σύμφωνα με το πρακτορείο TASS.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ