.
.
.
.
.

Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022

Λάρισα: Προχωρά σε σύμβαση η ενεργειακή αναβάθμιση του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός έδωσε έγκριση για την υπογραφή της σύμβασης του έργου «Ενεργειακή Αναβάθμιση Κεντρικού Κτιρίου Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας», συνολικού προϋπολογισμού 1.300.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από το  ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020.

Εγκαινιάστηκαν πέντε έργα στη Σκόπελο

Στη Σκόπελο βρέθηκε τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός προκειμένου να εγκαινιάσει έργα και δράσεις που χρηματοδοτήθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας με συνολικό προϋπολογισμό 2.248.342 ευρώ.

Παράκαμψη Νεοχωρίου: Έτοιμη μετά από 11 χρόνια, 12 παρατάσεις και 3 εργολάβους (!) - Παραπομπή στο μέλλον για την παράκαμψη Μπελοκομίτη

Ολοκληρώθηκε και δόθηκε στην κυκλοφορία η παράκαμψη του Νεοχωρίου, στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, όπως ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Σωματεία και Φορείς της Καρδίτσας: Όλοι στη συγκέντρωση την Παρασκευή 7 Οκτώβρη

Μετά από πρόσκληση του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων με σχέση Ιδιωτικού Δικαίου Καρδίτσας και της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου και ΚΥ νομού Καρδίτσας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29/9 σύσκεψη σωματείων και φορέων του Νομού Καρδίτσας με θέμα την οργάνωση της πάλης ενάντια στην ακρίβεια και για την προστασία του λαϊκού εισοδήματος.

Συμπαράσταση στους 4 που δικάζονται για τα επεισόδια στην κινητοποίηση στο Δημαρχείο τον Αύγουστο του 2019 (+Φωτο +Βίντεο)

Την αλληλεγγύη τους στους τέσσερις πολίτες που δικάζονται αύριο (Τρίτη 4/10) από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καρδίτσας κατηγορούμενοι για τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί τον Αύγουστο του 2019 έξω από το Δημαρχείο Καρδίτσας κατά τη διάρκεια κινητοποίησης ενάντια στην δημοπρασία δημοτικής έκτασης για την κατασκευή αιολικού πάρκου, εξέφρασαν σήμερα το απόγευμα δεκάδες πολίτες που συγκεντρώθηκαν απόψε αργά το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας.

Προς δημοπράτηση το «Παρεμβάσεις βελτίωσης προσβασιμότητας για ΑΜΕΑ» στην οδό Φαναρίου

Η έγκριση για τη δημοπράτηση του έργου «Παρεμβάσεις βελτίωσης προσβασιμότητας για ΑΜΕΑ», προϋπολογισμού 300.000 ευρώ δόθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας με φορέα υλοποίησης το Δήμο Καρδίτσας.

Οι αριθμοί στις φανέλες για τους ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης και οι αρχηγοί για τη σεζόν 2022-23

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας γνωστοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου τους αριθμούς που επέλεξαν οι ποδοσφαιριστές ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-23 καθώς και τους αρχηγούς της ομάδας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ