.
.
.
.
.

Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Καρδίτσας «Νικόλαος Πλαστήρας»: "Συμμετοχή στις Συγκεντρώσεις Διαμαρτυρίας"

- Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Καρδίτσας συμμετέχει στη συγκέντρωση που διοργανώνεται από το σωματείο των ιδιωτικών υπαλλήλων και τον σύλλογο νοσοκομειακών γιατρών ενάντια στην ακρίβεια και για τη διεκδίκηση αυξήσεων που να καλύπτουν το κόστος ζωής, την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 6:30μμ στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας.

Φ. Στάθης: Δίνεται την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου σε κυκλοφορία ο περιφερειακός δρόμος

Με δήλωσή του μέσω των κοινωνικών δικτύων ο Δήμαρχος Μουζακίου Φ. Στάθης γνωστοποίησε ότι την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία ο νέος περιφερειακός δρόμος δίπλα στο Δημαρχείο που καταστράφηκε από τον "Ιανό" 25 μήνες περίπου νωρίτερα.

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου ξεκινούν οι αιτήσεις για 2.260 θέσεις σε Υπηρεσίες των Υπουργείων Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Μετανάστευσης και Ασύλου

Ξεκινάει αύριο, Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 11:00, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για το νέο «πρόγραμμα κοινωφελούς χαρακτήρα για 2.260 άτομα σε Υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου (Υπηρεσίες Υποδοχής και Ταυτοποίησης -ΥΠΥΤ)» της ΔΥΠΑ.

Στα έργα του Βιολογικού Καθαρισμού στη Γλώσσα Σκοπέλου ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός

Τα υπό εξέλιξη έργα για την κατασκευή Βιολογικού Καθαρισμού στη Γλώσσα Σκοπέλου επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στην πρόσφατη επίσκεψή του στο νησί.

Σε πρόσληψη 11 συμβασιούχων προχωρά ο Δήμος Παλαμά

Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παλαμά αποφασίστηκε η πρόσληψη 11 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 10 Υπαλλήλων Καθαριότητας Κλάδου ΥΕ Εργατών και 1 οδηγού μηχανήματος έργου (jcb,φορτωτή).

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ