.
.
.
.
.

Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022

Εγκαινιάστηκε από τον Υπουργό Οικονομικών η "Thessaly Expo 22" - Πολυκλαδική Έκθεση Καρδίτσας (+Φωτο +Βίντεο)

Με λαμπρότητα και επισημότητα εγκαινιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής (7/10) από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρα η Thessaly Expo '22- Πολυκλαδική Έκθεση Καρδίτσας, που συνδιοργανώνεται από το Επιμελητήριο Καρδίτσας τη ΔΕΘ-Helexpo, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Καρδίτσας.

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου το 40ήμερο μνημόσυνο της Αναστασίας Τσιρέπα

Τελούμε την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς, αδερφής και θείας Αναστασίας Τσιρέπα.

«Φτάνει πιά» με την ακρίβεια φώναξαν οι Καρδιτσιώτες από την Κεντρική Πλατεία(+Φωτο +Βίντεο)

Με ικανοποιητική συμμετοχή τόσο από πλευράς φορέων όσο και κόσμου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 7 Οκτωβρίου, στην Καρδίτσα, συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην ακρίβεια.

Σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο με τραυματίες στις στροφές του Δομοκού (+Φώτο)

Τροχαίο με τραυματισμούς μετά από σύγκρουση ΙΧΕ με μηχανή, σημειώθηκε περίπου στις 18:00’ το απόγευμα της Παρασκευής (7/10) στις στροφές του Δομοκού στο ύψος του 17ου χλμ.

SL2 προς ΕΠΟ: Αποφασίστε τις ομάδες που θα προβιβαστούν για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα

Επιστολή προς τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο, έστειλε σήμερα o Πρόεδρος της Super League 2, κ. Λεωνίδας Λεουτσάκος ζητώντας να ολοκληρωθεί η διαδικασία των ομάδων που απομένουν να προβιβαστούν στη κατηγορία για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Στο Τ.Π.Α. του Υπουργείου Δικαιοσύνης η κατασκευή νέας πτέρυγας για το Δικαστικό Μέγαρο Καρδίτσας

Με απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρα η πράξη «Ανέγερση Δικαστικών Μεγάρων Λαμίας, Βόλου και νέας πτέρυγας Δικαστικού Μεγάρου Καρδίτσας και ανακατασκευή υφιστάμενου Δικαστικού Μεγάρου Τρικάλων και συντήρηση και διαχείριση αυτών μέσω ΣΔΙΤ» εντάσσεται στο Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Δικαιοσύνης 2021-2025.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ