.
.
.
.
.

Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022

Ο φαύλος κύκλος της πιστοποίησης των παιδικών χαρών στο Δήμο Καρδίτσας

Πέρασε άλλο ένα καλοκαίρι χωρίς οι παιδικές χαρές του Δήμου Καρδίτσας να έχουν την νομιμοποίηση να φιλοξενήσουν παιδιά. Να παίξουν, δηλαδή, τον ρόλο για τον οποίο έχουν ιδρυθεί και κατασκευαστεί.

Κόμπελος: Έγιναν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου για την απελευθέρωση του Φαναρίου από τους Τούρκους

Παρουσία πλήθους επισήμων και πολιτών, ο Δήμος Μουζακίου τέλεσε με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα, σήμερα Κυριακή (9/10) το πρωί, στην τοποθεσία «βρύση Κόμπελου», τα αποκαλυπτήρια του νέου μνημείου για την απελευθέρωση του Φαναρίου από τους Τούρκους την 18η Αυγούστου του 1881.

Έπαιξε με τη "φωτιά" των πέναλτι και αποκλείστηκε η Αναγέννηση από το κύπελλο Ελλάδας

Οι κιτρινόμαυροι του Περικλή Αμαντίδη αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του θεσμού του κυπέλλου Ελλάδας αφού ηττήθηκαν στα πέναλτι από την ομάδα του Απόλλωνα Πόντου με 4-5 (0-0 κανονική διάρκεια και παράταση).

Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και Δ.ΥΠ.Α. για την εβδομάδα 10-14 Οκτωβρίου

68 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε 79.300 περίπου δικαιούχους κατά την εβδομάδα 10-14 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e-ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης.

Παρουσιάζεται εντός του Οκτωβρίου ο Φορέας Τουρισμού του Ν. Καρδίτσας (+Φωτο +Βίντεο)

Την ολοκλήρωση των διαδικασιών έγκρισης της συμμετοχής των τοπικών φορέων στον Φορέα Τουρισμού που δημιουργείται με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Καρδίτσας και θα λειτουργήσει υπό την «ομπρέλα» της ΑΝ.ΚΑ ανακοίνωσε ο Οικονομικός Επόπτης του ΕΒΕ και συντονιστής της προσπάθειας κ. Κων. Λαμπρόπουλος κλείνοντας τις εργασίες της ημερίδας με θέμα «Αυθεντικότητα στις εναλλακτικές μορφές Τουρισμού» που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο χώρο της Thessaly Expo 22- Πολυκλαδική Έκθεση Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ