.
.
.
.

Τετάρτη, 02 Φεβρουαρίου 2022

Πρωτοβουλία του υποψηφίου δημάρχου Παλαμά Νίκου Ράπτη για την ένταξη του ιερού ναού Αγίου Αθανασίου Παλαμά (Ρουμ) στα μνημεία παγκόσμιας θρησκευτικής κληρονομιάς της UNESCO

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος  και Φαναριοφερσάλων η συνάντηση του υποψηφίου δημάρχου Παλαμά Νίκου Ράπτη με τον Μητροπολίτη κύριο Τιμόθεο.

Δρόμος Δέλτα Καρδίτσας - Παλαμά: Επισημάνσεις για ύπαρξη «ατελειών» με το «καλημέρα»

Την ύπαρξη ατελειών στον δρόμο Δέλτα Καρδίτσας - Παλαμά, που δόθηκε στην κυκλοφορία μόλις προχθές Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου, μεταφέραν στο KarditsaLive.Net  αναγνώστες του που τον χρησιμοποίησαν.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού για το θάνατο του Μώρις Μαγρίζου

Εκφράζω τη βαθύτατη  θλίψη μου για τον θάνατο του Μώρις Μαγρίζου, ενός διαχρονικού φίλου,  που με την επιχειρηματική του δράση και την κοινωνική του προσφορά αφήνει ανεξίτηλο αποτύπωμα διαδρομής ζωής, στην πόλη της Λάρισας.

Α2 μπάσκετ: Υπέταξε και την Ελευθερούπολη ο ΑΣΚ και βρίσκεται αγκαλιά με την άνοδο! (+Φώτο +Βίντεο)

Δυσκολεύθηκε πολύ αλλά κατάφερε να υποτάξει την Ελευθερούπολη ο ΑΣΚ στο εξ αναβολής παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (2/2) στο νεό κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας.

ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Επερώτηση για τη λειτουργία των στρατιωτικών βάσεων των ΗΠΑ και τους κινδύνους που εγκυμονούν για τον λαό

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θεσσαλίας της Λαϊκής Συσπείρωσης κατέθεσαν επερώτηση για την στάση της περιφερειακής αρχής και του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας, απέναντι στην λειτουργία στρατιωτικών βάσεων των ΗΠΑ, σε Λάρισα, Στεφανοβίκειο και Βόλο και τους κινδύνους που εγκυμονούν για τον λαό.

Νεκρός 21χρονος ποδοσφαιριστής της Ηλιούπολης κατά τη διάρκεια αγώνα Γ' Εθνικής

Πέθανε το απόγευμα της Τετάρτης (2/2) ο ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Λάμπη, ο οποίος λίγα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα Γ Εθνικής μεταξύ Ηλιούπολης - Ερμιονίδας έχασε τις αισθήσεις του και μετεφέθηκε στο νοσοκομείο Γενικό Νοσοκομείο "Αλεξάνδρα" χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ