.
.
.
.
.

Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2022

Γ. Καραβίδας: "Περιβάλλον και ενέργεια: επιβεβλημένες οι ρεαλιστικές πολιτικές και λύσεις"

Παρότι ακόμα στην αρχή των αντίστοιχων προβλημάτων, δεν υπάρχει σήμερα νοικοκυριό ή επιχείρηση που να μη γογγύζει από το βάρος της αποπληρωμής του λογαριασμού ρεύματος, η εκτίναξη της τιμής του οποίου αποδίδεται από κυβερνώντες και ΜΜΕ σχεδόν αποκλειστικά στην ενεργειακή κρίση, που μαστίζει τον πλανήτη.

Ελένη Κολιοπούλου: «Επιπτώσεις στις επιχειρήσεις από τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Στην υφιστάμενη αβεβαιότητα της ενεργειακής κρίσης και της πανδημίας ήρθε να προστεθεί και η κατάσταση στην Ουκρανία, η οποία είναι άκρως ανησυχητική και οι τελευταίες εξελίξεις ιδιαίτερα δυσοίωνες.

ΠΑΚ Θεσσαλίας: "Εκτός ΠΣΕΑ 2019 και απλήρωτοι οι αμυδαλοπαραγωγοί"

Με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση του ΕΛΓΑ, σύμφωνα με την οποία ο Οργανισμός καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αιτήσεις χορήγησης ενίσχυσης για τις ΚΟΕ «Ετήσιο 2019» (τα λεγόμενα ΠΣΕΑ), από την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 έως και την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022,

Σε κατάσταση πολιτικής παραμένει λόγω των σεισμών ο Δήμος Παλαμά καθώς και μεγάλο τμήμα της υπόλοιπης Θεσσαλίας

Σε κατάσταση Πολιτικής Προστασίας μετά τους καταστροφικούς σεισμούς του Μαρτίου 2021 στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας παραμένει και το επόμενο 6μηνο ο Δήμος Παλαμά (όπου βρίσκεται ήδη λόγω "Ιανού") μετά από νέα απόφαση του  Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Β. Παπαγεωργίου.

Βροντερό «όχι» φορέων και πολιτών της Καρδίτσας στην ακρίβεια και στον πόλεμο (+Φώτο +Βίντεο)

Μαζικό και δυναμικό ήταν το συλλαλητήριο που διοργάνωσαν απόψε (Πέμπτη 3/3) στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας σωματεία και φορείς της Καρδίτσας διεκδικώντας μέτρα και πολιτικές που θα ανακουφίζουν τους πολίτες από την ακρίβεια, θα διασφαλίζουν βασικά εργασιακά δικαιώματα , θα στηρίζουν τους ανέργους, θα απαλλάσσουν  τον αγροτικό κόσμο από το δυσβάστακτο κόστος παραγωγής και θα προασπίζουν το δικαίωμα στην υγεία και την κοινωνική ασφάλιση.

Το Σάββατο 5 Μαρτίου το 40ήμερο Μνημόσυνο της Αικατερίνης Δουλοπούλου

Τελούμε το Σάββατο 5 Μαρτίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας της κοινότητας Πασχαλίτσας Καρδίτσας το 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής της Αγαπημένης μας Συζύγου, Μητέρας, Γιαγιάς και Αδερφής και Θείας Αικατερίνης Δουλοπούλου.

18ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας: "My liberty is your liberty - Η ελευθερία μου είναι ελευθερία σου"

Το 18ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας συμμετείχε στο κάλεσμα συνάδελφου από το Kyiv Γymnasium Troyeschyna στο Κίεβο της Ουκρανίας να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότερα σχολεία σε έναν ψηφιακό πίνακα και να δηλώσουν την υποστήριξή τους στην Ουκρανία με το όνομα της εκδήλωσης “My Liberty is your liberty”/ Η ελευθερία μου είναι η ελευθερία σου. 

Τρεις επίτιμους δημότες ανακηρύσσει ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα - Ανάμεσά τους ο Υφυπουργός Χρ. Τριαντόπουλος!

Στην ανακήρυξη τριών προσώπων σε επίτιμους δημότες πρόκειται να προχωρήσει ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα, με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού του Συμβουλίου που συνεδρίασε την Πέμπτη (3/3).

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ