.
.
.
.

Παρασκευή, 01 Απριλίου 2022

Στο "τιμόνι" της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας παραμένει ο Ταξίαρχος Θωμάς Καρανάσιος

Ως επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας παραμένει ο Καρδιτσιώτης Ταξίαρχος Θωμάς Καρανάσιος όπως έγινε γνωστό τις μεταμεσονύκτιες ώρες της Παρασκευής (1/4) μετά τις τοποθετήσεις - μετακινήσεις Ταξιάρχων που ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία.

2 Μετοχές Ανάπτυξης με Διάσπαση Μετοχών για να Αγοράσετε Σε Μειωμένη Τιμή

Αρκετές εταιρείες έχουν ανακοινώσει διασπάσεις μετοχών φέτος. Ενώ οι επενδυτές στην αρχή ήταν ενθουσιασμένοι, αυτό το συναίσθημα έχει ξεθωριάσει καθώς οι αντίθετοι μακροοικονομικοί άνεμοι έχουν πλήξει την αγορά. 

Ανακοινώθηκαν οι Κρίσεις Αστυνομικών Διευθυντών Ελληνικής Αστυνομίας, έτους 2022

Μετά την κρίση των Ταξιάρχων συνεχίστηκαν οι κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα και τη συμμετοχή των Αντιστρατήγων του Σώματος Γεωργίου Γιάννινα και Λάζαρου Μαυρόπουλου:

Δημοπρατείται η εκμίσθωση του δημοτικού ξενώνα Καστανιάς

Πλειοδοτικό διαγωνισμό για την εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου “Ξενώνας Καστανιάς»,  αναμένεται να προκηρύξει άμεσα ο Δήμος Καρδίτσας, έπειτα από την απόφαση που έλαβε η Οικονομική Επιτροπή για τον καθορισμό των σχετικών όρων της εκμίσθωσής του.

Γιατί γουργουρίζει η γάτα & ποια είναι τα εκπληκτικά οφέλη του γουργουρητού;

Δεν υπάρχει πιο χαλαρωτική στιγμή για έναν γατογονιό από όταν η γατούλα του γουργουρίζει στην αγκαλιά του ήρεμα και τρυφερά. Για τους περισσότερους, το γουργουρητό της γάτας είναι ο πιο άμεσος τρόπος να μας πει ότι μας αγαπάει και είναι ευτυχισμένη δίπλα μας.

Πρόσκληση σε ανοικτή συγκέντρωση την Κυριακή 3 Απριλίου στην πλατεία Κρυονερίου

Σας προσκαλούμε στην ανοικτή συγκέντρωση που θα γίνει στην Πλατεία του Χωριού Κρυονερίου, την Κυριακή 3 Απριλίου 2022  και ώρα 11πμ, όλοι οι φορείς του χωριού, για ενημέρωση, συζήτηση και απόφαση  στο διαχρονικό πρόβλημα που αφορά,

ΕΠΣ Καρδίτσας: Αναβάλλονται οι αγώνες του 1ου ομίλου της Β' κατηγορίας της 2ας Απριλίου

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος – Κυπέλλου  της Ένωσης  αποφάσισε την αναβολή του αγώνα του 1ου ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής (21η αγωνιστική) μεταξύ των ομάδων Α.Ο ΤΑΥΡΩΠΟΣ – ΑΣΜ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ , που ήταν προγραμματισμένος  να διεξαχθεί το Σάββατο 2-4-2022 και ώρα 16:00, κατόπιν αιτήματος του Σωματείου Α.Ο Ταυρωπός.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ